Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowaodchudzaczka

ile maksymalnie można schudnąć w miesiąc jakie macie rekordy i sposoby

Polecane posty

mam miesiąc wolnego i chce się odmienić

Gość Grażynnna
Ja schudłam w ciagu miesiąca 13 kilo

Gość gość
Tak Grazyna ale z wagi pewnie sto kilo!

proszę o podawanie rekordów i sposobów ja mam 175 i ważę 75 kilo nie ukrywam że chciałabym 50

Gość Ewelina LLL
Ja miałam pomysł z dietą i schudłam 6 kilogramów. Potem postanowiłam jeszcze zrzucić kilka kilogramków i zdecydowałam się na kapsułki, które poleciła mi przyjaciółka. Są to dokładnie takie tabletki - http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html . Na razie było mi 5 kilo, ale za jeszcze kilkanaście dni będę o jakieś dwa kilo lżejsza.

wypad ze spamowaniem :) proszę o wasze rekordy i sposoby

Gość zdechlak taki jeden
łeb se odetnij to se rekord pustaku pobijesz nawet w jeden dzień , z 5kg ci zleci ale obawiam się ,że dużo mniej bo masz tam pusto:P

Gość robobobo
w dwa miechy udało mi się schudnąć 6kg, obiegowa opinia jest taka,że zdrowe chudnięcie to jest kilogram tygodniowo, no chciałabym,żeby tak łatwo to szło,ale niestety mnie nie, musiałam dużo ćwiczyć, wspomoagałam się figurą extraslim, pilnowałam kalorii a i tak trochę mi to zajęło,ale każdy jest inny

ja maksymalnie shcudlam 7 kg w miesiąc, troche sie glodzilam, własciwie same warzywa i owoce, ale potem niestety wszystko wrociło :/

Gość gość
jak masz normalną wagę, to 3-4 kilo, to jest bardzo dużo. nie ma co się porównywać do osób otyłych, bo wiadomo, że kobieta ważąca 60 kilo nie schudnie w m-c 13 kilo..

Gość gość
ja mam 164, waze 58 :( i daze do 50, a potem zobaczymy

Gość anissss86
ja schudłam 9 (nawet 11 kg ale potem wrocilo do 9) w 5 tygodni i to jest moj rekord, tylko ze wczesniej jadlam bardzo duzo i niczego sobie nie odmawialam, (czekolada, fast foody i picie coca coli codziennie). Nie mialam konkretnej diety, ale nie jadlam ziemniakow, pieczywa, makaronu wyzej wymionych rzeczy i nie slodzilam napoi. Jadlam duzo duzo mniej, bez tluszczu. Jadlam warzywa, owoce, ale wiecej warzyw, kasze, jogurt naturalny, kurczak gotowany, pieczywo chrupkie. Na poczatku to byla masakra ale roztylam sie i wazylam 67kg, teraz 58 i czuje sie duzo lepiej chociaz jeszcze zamierzam zrzucic z 8..

Gość Olcia Dubicka
To ile można schudnąć zależy indywidualnie od organizmu, każdy jest inny i chudnie w swoim tempie i też zależy co będziesz robić by schudnąć :0 Mnie tego nauczyła pani której opiekuję się maluchami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa mój spokój