Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama_m

moj facet rumienił sie na inną

Polecane posty

Gość kama_m

czy to jest wporządku? czasem rumieni sie nawet jak rozmawia z osobami starszymi lub płci przeciwnej...ale ta kobieta powiedziała tylko ze jest za nim w kolejnce a ten olał sie rumiencem jak zażartowała również...nie wiem co mam o tym myśleć... czy ona go po prostu oczarowała? mowi mi ze tak ma nie wie sam czemu- po prostu, ale jakos mu nie wierze byc moze dlatego ze jestem zazdrosnica..potrzebuje opinii kogos z "zewnątrz".

Gość kama_m
zjedz je równo

Gość gość
wez na ramie zanies mamie

Gość kama_m
nie dawaj kamie bo kama nie chce, twoja stara zechce

Gość gość
O boziu... Gimbaza na wagarach?

Gość kama_m
ja zadałam pytanie...ty odpowiedziałeś jak gimbaza...zastanówmy sie...czemu nie jesteś w szkole ?i czemu zamiast udzielić porady piszesz "gówno"...

Gość gość
jest niesmialy stad rumieniec

Gość gość
jesli rumieni sie nie tylko do tej Kobiety to jest niesmialy gorzej jakby sie speszyl tylko przy niej swiadczyloby ze albo ona mu sie spodobala albo zrobila cos co go speszylo w podtekscie przypodobania mu sie

Gość gość
spojrzenia takie wnikliwego jak to k*****a potrafia takie tam d*perele

Gość kama_m
ale on gadal wtedy tez z inna i sie nie rumienil....a ta sie odezwala zaczela sie szczerzyc...i odrazu rumieniec

Gość kama_m
wtedy sie peszył tylko do niej...i co mam myslec

Gość gość
też jestem w związku a rumienię się na widok fajnych facetów. to normalne i silniejsze od człowieka. mój facet musiałby mi wyłupić oczy, ale nie jest tak chory jak Ty.

Gość kama_m
i uwazasz ze ci do ktorych sie rumienisz sa lepsi od twojego faceta?

Gość gość
ale w czym lepsi? są pełni uroku. mój też ma urok. nie dla samego uroku jest się w związku. nie jestem zwierzaczkiem, co się od razu z każdym musi p*******ć. Twój pewnie też nie. a ja kocham flirty:D

Gość kama_m
uważasz ze to ze sie zarumienil to byl z jego strony flirt?! ona sie szczerzyla jak idiotka on jej mormalnie odp tyle ze sie rumienił

Gość gość
a gdzie ja napisałam, że to flirt. a jeśli nawet? oj. chyba nie czujesz się pewnie w tym związku. ja i mój facet flirtujemy z innymi, ale nie wpływa to na nasz związek. czuję się tak samo kochana. a dobra zabawa nie jest zła:D

Gość kama_m
uwazasz ze rumieniec to juz chec to flirtu?

Gość gość
rumieniec to sygnał: niezła z Ciebie laska, szkoda, że jestem zajęty.

Gość gość
Skoro rumieni się przy różnych osobach, to tak ma po prostu, to jest niezależne od niego i o niczym nie świadczy, poza nieśmiałością. Wg mnie nie masz się czym przejmować.

Gość Kasior200156
Kama-m probuje sobie ekrecic ze facet spojrzal na inna i od razu mial ja ochote przeleciec. Zal mi hoscia ze z taka zazdrosnica jest aTy Kama mysisz miec bardzo niskie mniemanie o sobie, ze tak Cie w kompleksy wprawia to ze Twoj facet spojrzal na inna. Musisz nad soba popracowac, bo facet jak nie ten to bedzie inny,ale Ty ze swoim zachowaniem bedziesz musiala sie meczyc do konca zycia

Gość gość
Janekrys, no i nie chcemy mieć dzieci. dla Ciebie to pewnie też patologia. na szczęście nie mieszkam w Polsce.

Gość kama_m
moim zachowaniem? a co ja złego robię? ja się nie rumienię.

Ja sie jej nie dziwie. Zawsze zastanawialem sie co kieruje np kolesiami ktorzy na pozor sa "w szcesliwym zwiazku" ale w rzeczywistosci ich dziewczyna/partnerka co chwile przejawia ewidentne zainteresowanie innymi facetami. Juz lepiej nie miec nikogo, mnie takie cos upodlaloby

Gość gość
jak dorośniesz to zrozumiesz, że co innego miłość, a co innego flirt. nie mogłabym oszukwiać ukochanej osoby, że nagle wszyscy inni przestali mi się podobać.

Gość Kasior200156
Ano to robisz, ze probujesz znalezc dposomb na awanture, zebyswoja zazdrosc pokazac.