Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nuda w związku

Polecane posty

Gość gość

Od 4 miesiecy spotykam sie z mezczyzną. Zazwyczaj spotykamy sie w domu, mieszkamy jakies 40 km od siebie na wioskach wiec do maista daleko i nie chce go naciagac dodatkowo na benzyne, na jezdzenie, wycieczki, kino itd. Spotykamy sie w domu, zazwyczaj rozmawiamy, przytulamy sie i jest milo. I tak na kazdym spotkaniu. Ostatnio jednak zdałam sobie sprawe ze mi sie z nim nudzi. Ogolnie wkradła sie jakas monotonia... Tzn lubie z nim przebywac ale.. czegos mi zaczyna brakowac.. Czy ktos byl w podobnej sytuacji ?:(

Gość gość
ciezka sprawa....

Gość glosc
Jeśli nudzisz się po 4 miesiącach to dobrze nie rokuje. Może pogadaj z Nim, mozliwe, że też uważa Cię za nudziarę i od razu napięcie Wam spadnie.

Gość gość
oboje nalezymy do dosc spokojnych osob ktorzy nie robią w zyciu ,,szalonych rzeczy". On twierdzi ze jest ze mna szczesliwy, ja tez sie ciesze ze go mam.. ale jednak jest troche monotonnie:(

Gość glosc
Może jakieś wspólne oglądanie filmów? Teledokumentów? Zawsze działa obgadywanie innych ;). Tak serio zainteresuj się Jego przeszłością, wspomnieniami z dzieciństwa, historiami rodzinnymi- sama coś opowiedz. Zresztą milczeć z niektórymi to lepsze niż gadać z innymi.

Gość gość
1. idźcie na grzyby, 2. zróbcie ognisko, 3. super smaczny obiad + film,

Gość gość
- wycieczka rowerowa - spacer - ognisko - grill - obejrzyjcie razem film - rozmowa o dzieciństwie - spotkanie ze znajomymi

Gość gość
Dziękuje! Jak tak sobie siedzimy razem to rozmawiamy, oczywiscie. O świętach, przeszłosci... ALe tak co spotkanie... to i tak to samo. Latem chodzilismy na spacery, teraz w sumie ciagle deszcz wiec odpada. No gril i ognisko tez. Znajomych wspolnych narazie nie mamy. On poznał juz kilku ale wlasnie ciezko tak zorganizowac spotkanie.. W więcej osob. Ogladanie filmu i wspolne gotowanie napewno wykorzystam. Bardzo prosze o wiecej pomysłów... :)

Gość gość
40 km od siebie na wioskach wiec do maista daleko i nie chce go naciagac dodatkowo na benzyne, na jezdzenie, wycieczki, kino itd. xxxx A może Ty byś wyłożyła trochę gotówki by nuda zniknęła a nie tylko on?

Gość gość
Oboje się jeszcze uczymy, nie pracujemy. Wiadomo, benzybna jest droga, w 2 str. to 80 km. Jak bylismy gdzies to dokladałam się do jedzenia czy ,,atrakcji". Ale to baardzo rzadko. Zazwyczaj on przyjezdza do mnie...

Gość gość
taniej by mu d****a wyszła

Gość gość
Jeśli Ty się nudzisz sama ze sobą to oczekujesz rozrywek od faceta, ale on nie jest od zabawiania Ciebie.

Gość gość
Ma ktoś jeszcze jakies pomysly ?

Gość gość
kino