Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet najpierw olał a teraz chce wrócić

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki metlik w głowie: facet olał mnie na trzy tygodnie, nie odpisywał na moje smsy, nie odbierał telefonu, w ogole się nie kontaktował, myslalam, że ma juz inną, kompletnie świrowałam. A teraz nagle odezwał się i prosi o odnowienie kontaktu, bo on musiał sobie wszystko poukładac w głwoie i potrzebował samotności. Nie iwem co sobie w tej głowie ukladał :O Ne iwem, czy mu pozwolić wrócic, boje się, ze za jakiś czas znowu mnie tak oleje i po raz kolejny bede to wszystko przeżywać. Zalezy mi na nim, ale boję się. Doradźcie jak go potraktować :(

Gość gość
tia...a jak sikal to kucal? :classic_cool:

Gość gość
? :O Może teraz to ja powinnam go olać :( Ale z zdrugiej strony jeszcze mi chyba nie przeszło głupie zauroczenie i ciężko będzie.

Gość gość
Ale bylas z nim?

Gość gość
Nie byłam z nim, nie wiem jak to nazwać, takie "dążenie do związku"? Kręcenie ze sobą? :O Ale zauroczyłam się i bardzo mnie zabolało jak nagle zostałam olana na tyle czasu, przy czym wczesniej codziennie rozmawialismy/spotykaliśmy się

Gość gość
to daj szanse

Gość Johnek82
Ten facet coś znaczył dla ciebie, nie była to kolejna osoba którą z którą dla zabicia czasu rozmawiasz. I sądzę że zdawał sobie sprawę z tego ... to jak postąpił jest co najmniej "nie na miejscu", radzę ci się zastanowić nad kolejnym krokiem - jeśli się zdecydujesz to dasz mu sygnał, w przyszłości może pozwolić sobie na więcej.

Gość gość
Zdecydowanie mówił prawdę. Niektórzy mężczyźni tak mają, ze muszą sobie analitycznie poukładać w głowie zanim się zdecydują. Skoro się odezwał, to bądź najlepszej myśli i głowa do góry! Życzę powodzenia :)

Gość glosc
No nie wiem. Facet powinien zastanowić się co Ty będziesz czuła, ale skupił się tylko na swoim "przeżywaniu", ciebie mając w czterech literach. Co oznacza, że jest labilny i egoistyczny. Jeśli chcesz to kontynuować to powiedz, że zrobił źle, jak się z tym czułaś i jak ma zamiar Cię przekonać, że więcej tego nie powtórzy, no i , że drugi raz takiego numeru nie wybaczysz.

Gość gość
A tak, ta powyżej ma rację - musisz powiedzieć wyraźnie o swoich odczuciach i, ze nie zaakceptujesz takiego zachowania w przyszłości! bądź twarda :)

Gość gościowa
Zamilknij na 3 tygodnie. Nie odbieraj jego telefonów, nie odpisuj na smsy. Potem zadzwoń. Poważnie mówię

Gość gość
jezeli facetowi zalezy to nie ma czegos takiego jak przerwa 3 tygodniowa. co on robil przez te 3 tygodnie? ( bo napewno nie analizowal waszego zwiazku) facet jakby cie kochał to by tak nie zrobil. Moja rada znajdz faceta ktoremu bedzie ZALEZALO na Tobie ( poczytaj " dlaczego mezczyzni kochaja zolzy)

Gość gość
Jestem z moim chlopakiem 2 lata nie bylo dnia by sie nie odezwał kiedy sie nie widzimy ... nie bylo przerw czasow na przemyslenia ukladania w glowie... skolei moj eks miotal sie tak jak Twoj i nic dobrego z tego nie wyszlo- obym sie mylila. pozdrawiam