Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajazd Pod Kasztanami Wrocław

Polecane posty

Gość gość

chcę wszystkim odradzić to miejsce! Śmierdzi, mają stare jedzenie, spleśniałe talerze sić! nie wiem co z nimi robią? i mega nieprzyjemna obsługa unikać jak ognia!

Gość gość
Wiem:) dlatego zdecydowałem się na zrobienie wesela w tym samym miejscu co moja siostra rok temu:) Restauracja Renesans w Żurawinie. Polecam.

Gość gość
Miałam tam wesele w tym roku. Miejsce jest przepiękne, idealne jeśli chce się uniknąć kościoła. Koszty dość wysokie, bo za "średnie" menu około 240 zł za osobę. Na tym dobre wspomnienia się kończą: 1. Obsługa fatalna- jakby z łapanki z ulicy obsługiwali za karę, bez uśmiechu, o wszystko trzeba było się upominać. Nawet o podanie talerzyka do krojenia tortu. Kiedy coś się stłukło dostawało się zmiotkę i szufelkę żeby sobie posprzątać. 2. Jedzenie- jak przeczytacie menu, to aż chce się jeść- natomiast w rzeczywistości wszystko jest mrożone (nawet kluski śląskie). Większość gości musiała czekać bardzo długo na podanie jedzenia. Prawie każdy dostał zimny obiad, a kiedy zwróciłam na to uwagę obsłudze w odpowiedzi dostałam wzruszenie ramionami... W ofercie jest również menu grillowe- nikt nas nie uprzedził, że z 3 przygotowanych dań goście mogą wybrać tylko jedno (!), mało tego- mówiono to gościom w sposób opryskliwy kiedy chcieli spróbować więcej niż jedno danie. Dopiero po mojej interwencji goście jedli co chcieli, a i tak oczywiście zostało bardzo dużo jedzenia. Ciasta zamawialiśmy osobno, a z ich dokładaniem też było słabo. Słodki stół za który dopłaciłam ponad 500 zł był zrobiony z wykorzystaniem naszego ciasta i dokupieniem kilku rodzajów żelków, zupełnie nie tak jak to sobie wyobrażałam. Na koniec jeszcze prawie mieliśmy zrobioną awanturę, bo właścicielka sali usłyszała, że nie odpowiadało nam jedzenie i o godzinie prawie 7 rano chciała to przedyskutować. Prawie miesiąc czekałam na zwrot kosztów stelaża do tortu, bo ta "wykwalifikowana" obsługa jak się okazało wyrzuciła go do śmieci, a my musieliśmy się rozliczyć z cukiernią... Gdyby nie cudowny zespół, który serdecznie polecam NIE MA TO TAMTO nasze wesele byłoby klapą. Także podsumowując, miejsce przepiękne, ale jak już się zdecydujecie to z własnym kateringiem i obsługą,

Gość gość
najwięcej wrocławskich lokali reklamuje się tutaj: http://www.gdziewesele.pl/Wroclaw/ na tej stronie najłatwiej trafisz tez na opinie o organizowanych imprezach więc polecam tam zajrzeć;)

Gość gość
Bardzo polecam! Miejsce cudowne, atmosfera mega romantyczna, domowa. Przepiękne dekoracje, w najlepszym guście. Obsługa bardzo miła, pomocna, czasem wręcz czytająca w myślach. Pani Ola przez cały czas do dyspozycji, chętna do pomocy zarówno przed weselem jak i w trakcie, pomoc we wszystkich pomysłach. Organizacja wesela na najwyższym poziomie, wszystko dopięte na ostatni guzik, zadbano o każdy szczegół. Jedzenie bardzo smaczne i w wystarczającej ilości. Goście zachwyceni miejsce, organizacją i zabawą. Polecam! Dziękujemy Pani Oli i całej obsłudze.

Gość Katerina21
Ja tak sobie myślę, że w każdym zakątku naszego kraju znajdziemy takie sale weselne, w których można będzie zorganizować udane wesele jest bardzo wiele. Aby szybko wyszukać najciekawsze miejsca, można skorzystać ze strony http://www.saleweselne.com . Są tam dostępne ogłoszenia różnego rodzaju lokali jak również opinie osób, które już korzystały z ich usług.

Gość gość
Bardzo ładny zajazd w szczególności na wesele jest pod krakowiem www.biesiada.com.pl. bardzo dobre jedzonko, piękne i czyściutkie pokoje, super dojazd.