Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniana melania

Ubrania z taniego dyskontu Kupujecie czy wstyd by Wam było

Polecane posty

Gość zapomniana melania

Założyć dziecku np. kurteczke czy buty? Gdy pojawiają się ubrania w tych sklepach szczególnie dla dzieci jakies buty dresy kurtki podobno jest taki szał ze wyprzedane w 3h. Kupujecie czy nie?

Gość gość z lomzyyyyyyyyyyyyyyyy
ja tam wole isc do sklepow z angielska odzieza uzywana.jeden dzien w tyg jest po 1 zl to kilka fajnych rzeczy mozna jeszcze znalezc.a najlepiej jak jest za pol ceny.stowa i dzieci maja ciuchy z next w super stanie.kurtki tez w tamtym roku kupilam.tylko buty nowe

Gość gość
zanim kupię ubranko dla dziecka obojętnie w jakim sklepu najpierw sprawdzam jakość materiału i odnośnie Twojego pytania - nie wstydzę się kupować ubrań w dyskontach jeśli jakość bawełny mnie zadowala

Gość gość
sklepie :)

Gość liliiii
kupuje, czemu nie ? ostatnio nawet kupiłam młodemu bluzę- misia z biedronki ,, zresztą sobie też czasem coś kupuje, nie widze w tym problemu.

Nie kupuję bo uważam, że są liche i nie chcę żeby moje dziecko miało takie ubranka. Ale co do wstydu to nie, gdybym chciała kupić to bym kupiła i nic by mnie nie obchodziło co inni myślą :) Tak samo jak lubię szydełkować i grać w brydża chociaż moje koleżanki uważają, że to nuda i wstyd się przyznawać :p no ale ja wstydu nie mam :D

A czego tu sie wstydzić? Ja raczej nie kupuje, bo wole wyprzedaże sezonowe i SH, choć ze dwa razy kupiłam ubranka dla dzieci w lidlu.

A czego tu sie wstydzić? Ja raczej nie kupuje, bo wole wyprzedaże sezonowe i SH, choć ze dwa razy kupiłam ubranka dla dzieci w lidlu.

Gość mamaizona
nie kupuję ale dla tego,ze jakos jest dziadowska, zaden wstyd, wsytd to byloby ukraść:D