Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belarus

dziwne zapalenie pęcherza

Polecane posty

Gość belarus

od roku cierpię na dziwne zapalenie pęcherza objawiajace się bólem podbrzusza, często silne bóle pleców, czasem czesto latam do toalety. raczej nic mnie nie piecze i nie sxvzypie...żadne antybiotyki nie zadziałały nawet na trochę:((( czy któras tak miała, może coś poradzi?? na początku wychodzila mi w moczu e.coli...potem już nic a objawy nadal są...szczególnie te bóle podbrzusza i pleców

Gość gość
a co na to Twój urolog?

Gość belarus
stwierdził że jak nie ma bakterii to nie ma zapalenia tylko kręgosłup albo kobiece sprawy... a ja wszystko przebadałam i nic tam nie znaleźli prócz malego miesniaka 2 cm, ktory podobno nie może dawać takich objawow

Gość gość
może siedzisz jakoś niewygodnie, źle śpisz, nadwerężasz?

Gość belarus
i od tego sikam eee chyba nie. normalnie czuję jakbym miala jakieś zapalenie a wyniki na to nie wskazują

Gość gość
Moze za duzo pijesz przed snem??

Gość Hirudoterapeutka
Poczytaj o pijawkach. Tego typu dolegliwości dobrze się poddają takim zabiegom :)

Gość gość
szukaj innego urologa, ja miewałam problemy z pęcherzem ale wystarczało urofuraginum, provag i jakaś żurawina-naturalnie albo w tabletkach. Czytałam o szczepionce przy nawracających infekcjach pęchearza-ale skoro nie stwierdzają u Ciebie infekcji to chyba nie wchodzi to w grę.

Gość gość
dobry lekarz to podstawa. ale ja już profilaktycznie biorę żurascin uro, który dzięki dużej zawartości żurawiny, pokrzywy i witaminy c trzyma mój pęcherze w ryzach ;)

Gość gość
No i co Ci po tej twojej podstawie???ze lekarzowi kabze nabijesz??to ma byc twoja podstawa