Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaOoOlciAa

Problem z wysokim testostetonem nadmiernym owlosieniem i nadwaga

Polecane posty

Gość PaOoOlciAa

Witajcie, mam 21 lat i rok temu byłam u ginekologa który stwierdził że mam za wysoki testosteron, przy czym zauważył ( co widać), że mam nadwagę i nadmierne owłosienie. Skierował mnie na badanie usg, na którym (prawdopodobnie) stwierdzono że może być to PCO. Dostałam skierowanie do endokrynologa i jako farmakoterapie tabletki antykoncepcyjne. Jednak po skończeniu tabletek zaniechałam dalszego leczenia i w tym roku jednak zaczełam się tym wszystkim martwić aż nad to.. na początku września poszłam do endokrynologa, który powiedział mi że to może być PCO jednak z tych badań które zostały wykonane nie można tego oczywiście stwierdzić.. i zlecił kolejne badania! Jednak po wywiadzie i badaniu , dodał że to mogą być problemy z nadnerczem .. A naczytałam się o tym że to może być guz.. ! narazie nic pewnego czekam na wyniki i kolejną wizyte u endokrynologa!! Powiedzcie jak mogę sama radzić sobie z nadmiernym owłosieniem, no i oczywiście z nadwagą ( diety nie pomagają, stosowałam już ich kilka- może mało wytrwale,! nie wiem ! )?? czekam na liczne odpowiedzi ;)

Gość gość
na nadwage- sport na owłosienie- depilacja laserowa Nie wydaje mi sie zebys miała guza nadnerczy- raczej własnie pcos Czekaj na wyniki i tyle

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)