Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamknieta kabina prysznicowa a mszynka przeplywowa

Polecane posty

Gość gość

czy orientujecie się może, pytanie do mężczyzn, czy do zamkniętej kabiny prysznicowej, takie jak są popularne w Polsce, można zainstalować elektryczną maszynkę przepływową na prąd takie jak używają do prysznicy w UK

Gość gucio g
Przychodzi rudy do fryzjera a fryzjer: - na łyso?

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi możesz jaśniej

Gość gość
chodzi o taką kabine z radiem, masażem, w środku ustawiasz temperature, itp w Polsce są dość popularne tu w Uk nie zauważyłam, czy taką kabinę można podłączyć do takiej grzałki przepływowej które często są stosowane do podgrzewana wody pod prysznic i popularne w UK,

Gość gość
zeby wstawić do łazienki kabine i podłączyć ją pod taką grzakę żebyśmy mogli w niej brać prysznic

Gość gość
są różne typy kabin takie i takie ale nie radziłbym ci bo te z hydromasażem deszczownią radiem i z innymi bajerami są bardzo awaryjne często pompy wysiadają ogólnie to chłam to jest tym bardziej ze kabiny do 6 tys to sama chińszczyzna składana często w Polsce

Gość gość
my już mamy kabine przywiezioną z Polski tak więc już po ptakach teraz tylko pytanie czy można ją podłączyć pod tą maszynkę przepływową, bo w tym miejscu gdzie ma stać wcześniej był koncik na prysznic i leciała z takiej przepływówki ciepła woda

Gość gość
to zależy jaki typ kabiny macie instrukcje macie to zajrzyjcie z skąd mam wedziec jaki typ kabiny macie są rożne typy kabin na rożne podłączenia

Gość gość
ok to ja sprawdze jaki to typ dokładnie, i jeszcze wroce do tematu,

Gość gość
Musisz sie zapytac hydraulika, wszytko zalezy jaki masz system ogrzewania jakies cisnienie itd.