Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgazpomorza

Całe szczęście że jestem kobietą Naprawdę mam łatwiej w życiu

Polecane posty

Gość olgazpomorza

Dziękuję Wam Panowie za to, że jesteście zawsze jak Was potrzebujemy:) Robię sobie taki rachunek sumienia i zawsze ale to zawsze jak idę z ciężkimi zakupami, auto nie chce ruszyć, coś mi się rozsypie to ktoś mi pomógł. W więkoszości przypadków są to mężczyźni! Uważam, że ja jako kobieta mam łatwiej. Mężczyźni nie ośmielają się podnosić na mnie głosu a spokojnie tłumaczą jak czegoś nie rozumiem. Zawsze odprowadzą, pożartują czy uśmiechną się:) Albo jestem szczęściarą albo Wy Panowie jesteście ekstra! P.S. To drugie, mam rację?:))))

Wielkie dzięki ale nie wiem czy mogę dziękować w imieniu wszystkich . Niemniej miło .

Gość olgazpomorza
To ja dziękuję:)

Gość viceklita
olgazpomorza fajnie, że jesteś chociaż jedna kobieta na milion, która nie pyszczy na facetów

Gość osckoidsjcdsi
licza ze im szparke w zamian popuscisz

Gość olgazpomorza
Jejku no ale jak ja mam mieć do mężczyzn pretensje jak naprawdę nie mam o co:) Ewenementy zdarzają się po równo wśród obu plci. Na szczęście opatrzność nade mną czuwa i nie mam z nimi większych problemów. Generalnie jestem pozytywnie zaskakiwana każdego dnia przez troskliwych kolegów i nieznajomych:) Nie mogę się za wiele odwdzięczyć (a nieraz ratują mi zycie, bo trochę zakręcona jestem:D) to tylko się ładnie usmiecham:) Jeszcze raz dziękuję i tak trzymajcie:)

Gość olgazpomorza
Jak możesz tak mówić? Czemu myślisz, że Ci dobrzy ludzie, którzy mi pomagają mają takie niecne zamiary. Może mierzysz własną miarą... Tak czy inaczej nie mów tak, bo to obraża tych wszystkich mężczyzn, którzy mi BEZINTERESOWNIE pomogli:)

Gość osckoidsjcdsi
tak sobie wmawiaj :classic_cool:

Gość olgazpomorza
Nie wiem, może dla Ciebie ludzka życzliwość jest zjawiskiem obcym. Jesli tak to życzę Ci żebyś jej doświadczył. Ta bezinteresowna jest bezcenna:)

Gość olgazpomorza
Nie zdarza mi się prosić o pomoc a pierwsi pomagają mi podnieść chociażby rozsypane notatki. Nie mówiąc już o przytrzymywaniu drzwi czy przepuszczaniu mnie pierwszej. Ktoś naprawdę śmie narzekać, że kultura w Polsce jest na niskim poziomie. Ja tego nie odczuwam:)

Gość gość
Boszeeeeeee :o

Gość gość
Mi żaden facet nie pomógł w niczym :( Maja mnie w duupe :(

Gość husbcds
bo pewnie jestes pasztet a ona jest ladna i dlatego zaslinione oblesne samce leca jej pomagaja liczac na zamoczenie :classic_cool:

Gość Inteligentny Staszek
Nie masz łatwiej bo musisz kucać żeby oddać mocz :classic_cool:

Gość olgazpomorza
Jak to żaden Mężczyzna CI nie pomógł?