Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynkaaaa56

Mężczyzna trudny temat

Polecane posty

Gość cytrynkaaaa56

Witam serdecznie was wszystkich :-) Jestem tutaj nowa i myślę, że dobrze mi doradzicie w pewnej sprawie. Nie wiem co mam myśleć Mężczyzna jest dla mnie dość nielogiczny twierdzi, że mnie Kocha ale obwinia mnie za wszystko. Mam momenty takie, że myślę iż on sobie ze mną pogrywa. Troche dla mnie dziwne bo były sytuacje takie, że gadał że jest wypalony po czym ja dawałam z nim spokoj jak zauwazył moja reakcje taka to rzekomo pozniej znow Kochal. jak to nazwac lepeij wszystko robi na przekor. np. chce z nim byc on twierdzi ze nie wierzy, jak daje spokoj to on znow wraca by jednak byc razem. Chore ja wiem ktoś z was był w takiej sytuacji lub miał doczynienia z kimś takim ?

Gość pusiaczek_123
Rada? Zostawic, nie babrac sie w takim lajnie.

Gość gość
Dziewczyno on się tobą zwyczajnie bawi moja propozycja jest taka kopnij go w tyłek i pa pa poczekaj a miłość sama cię znajdzie.

Gość cytrynkaaaa56
dziekuje za rade zapewne jest słuszna, bo jednak patrzy na to osoba trzecia dosc obiektywnie. Strasznie jest złosliwy. Dziwne zjawisko :S

Gość cytrynkaaaa56
GOŚĆ bardziej oceniam to ze osoba jest toksyczna, probuje manipulowac niewykluczam ze bawi sie, bo na milosc to mi nie wyglada

Gość gość
Mam wrażenie że nas kobiety pociągają takie dranie choć tak naprawdę pragniemy spokojnego i czułego faceta.

Gość cytrynkaaaa56
nie no spokojnie, chciałam usłyszeć zdanie innych co z tym zrobić :-) Najwidoczniej inni lepiej widza bo nie darza mnie uczuciami ani jego.