Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa ale masakra

Co myślicie o takiej sesji brzuszkowej

Polecane posty

Gość gość
dobry sposób żeby zaspokoić parcie na szkło bez bratania się ze zgniłym szołbiznesem

Gość gość
Podoba mi sie i to, i to. Ja jakos nie zadbalam o to i z pierwszej ciazy zdjecie, gdzie widac moj brzuch, mam tylko jedno, a z drugiej dwa. Jakbym mogla cofnac czas, to bym sobie strzelila takie sesje

Gość gość
dla mnie obciach iekshibicjonizm, ciekawe, czy Bartus, jako nastolatek, ucieszy sie z takich zdjc w albumie rodzinnym.Ok.mozna sobie takie zdjecie pstryknac, ale nie na oficjalnej sesji

Gość bookaaa
A co bartusia na tych zdjeciach zawstydza? zreszta to sa zdjecia dla rodzicow, nie musza ich wcale dzieciom pokazywac ani nikomu innemu

Gość gość
nie chcialabym ogladac zdjec golego brzucha w ciazy mojej mamy ( w sukience ok) . Przeciez w sejfie nie beda zdjec zamykac, raczej pokazywać swiatu, po to sie n ogól robi profesjonalne sesje.

Gość gość
Te zdjęcia na łóżku, a szczególnie te z telefonem... Jak usługa sex-telefon, mamusia siedzi i akurat obsługuje przez telefon klienta. Sory, ale tak to wygląda. A to wdzięczenie się w tej koszulce nocnej? Jak erotyczna sesja dla kochanka. Zero smaku. Wręcz bezguście. Bleee