Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nennia

nie chcę mieć dzieci gdzie szukać faceta

Polecane posty

Gość nennia
Nie jestem z tych kobiet, które żyją nie wiadomo ile bez ślubu. I nie chodzi mi o byle jakiego faceta, ale źle bym sie czuła ze sobą, gdybym żyła z facetem bez ślubu. Poza tym, ślub gwarantuje wygodę w sprawach administracyjnych. I też to mówię facetowi, kiedy zaczynamy się spotykać. Nie wiem z czego robisz zarzut. Jak mi facet mówi na 3 randce, że chce dzieci, to się z nim więcej nie spotykam. Ale widzę, że to takie strasznie dziwne, że ktoś chce być szczęśliwy, wyjść za mąż i nie rozmnażać się.

Gość gość
Co ci nie pasuje, chcesz faceta wyłącznie do dopychania i utrzymywania ciebie? :-O On co z ciebie będzie miał za pożytek? 😠

Gość spaślak_
a to musi mieć z nią dzieci aby był z niej jakiś pożytek ? no to gratuluje twojemu mezowi przyszlemu czy niedoszlemu a moze obecnemu. musi byc bardzo szczesliwy ze ma kobiete ktora sie tylko do jednego nadaje :D rozmnazac to sie nawet owady potrafia

Gość nennia
A skąd pomysł, że miałby mnie utrzymywać? Sama się utrzymuję i dobrze zarabiam, nigdy nie chciałam być utrzymanką. A jaki on miałby ze mnie pożytek? Wierną, kochającą i oddaną żonę. Ale chyba to jest nieistotne.

Gość gość
"Wierną, kochającą i oddaną żonę" ciulate to twoje oddanie skoro żądasz od faceta żeby zrezygnował z dzieci które kojarzą ci się z kopulowaniem robaków :-O Wiecznie młoda nie będziesz i myślisz że mu wystarczysz, jako stara baba zastąpisz dzieci i wnuki, aż takie wysokie mniemanie masz o sobie? ;-)

Gość gość
Powodzenia życzę w szukaniu głupiego, ale nie wiem dlaczego nie szukasz wśród podobnych do ciebie, nielubiących dzieci, takich c****w też jest pełno :-)

Gość nennia
Mnie się dzieci nie kojarzą z niczym. Mieszasz osoby. I tak, uważam, że mu wystarczę. Z resztą nie znam ani jednego faceta, który by sie zajmował dziećmi i potrafił je ogarnąć, wszystko jest na głowi kobiety. A ja nie będę dobrą matką, bo dla mnie ważniejsza jest kariera i to, żeby mnie i mojemu facetowi było dobrze. I szukam faceta, który nie ma ciśnienia na dzieci, bo woli robić karierę a po pracy się zrelaksować w domu ze swoja kobietą. A takich znam tylko panów po 40 i to dużo. Za duża różnica wieku.

Gość nennia
Cóż, pewnie dlatego, że takich facetów praktycznie nie ma. Niestety dla mnie, bo ja od zawsze marzę o facecie, który nie chce mieć dzieci.

Gość spaślak_
nielubiących dzieci, takich c****w też jest pełno >>>tak tylko wtrace ze mozna lubic dzieci ale nie chciec miec wlasnych.

Gość gość
Do spaślaka: skoro kobiety lubiące i chcące dzieci tylko się do tego nadają to do czego k***a w takim razie nadają się te nielubiące? ;-) CHE CHE!

Gość nennia
pewnie do czegoś innego. Ja uważam, że jedne kobiety się nadają do dzieci a inne nie. Te, które się nie nadają, nie powinny ich mieć, bo potem te dzieci są nieszczęśliwe. Chciałby ktoś żyć w domu z matką, która Cię nie kocha i urodziła Cię tylko z musu? Bo ja bym nie chciała być takim dzieckiem.

Gość gość
Zgadza się, tylko że te dziewczyny co chcą mieć dzieci nie są pozbawione tych atrybutów które tobie wydają się za wystarczające i poza tym oferują facetowi o wiele więcej :P No i dlaczego uważasz że z kobietą która jest w stanie unieszczęśliwić, skrzywdzić własne dziecko, z którą to dziecko nie chciałoby żyć pod jednym dachem, akurat normalny facet chciałby żyć i mógłby być szczęśliwy, mając świadomość tych jej schiz i egoizmu w stosunku do niego? ;-)

Gość spaślak_
do gość >>>>czytaj ze zrozumieniem moją pierwszą wypowiedź do skutku skoro wnioskujesz z niej ze wg mnie kobiety nadaja sie tylko do rodzenia dzieci. podpowiem że jak wyszukasz ironię to będzie ci latwiej zrozumiec do kogo adresowane jest to co napisalem bo zazwyczaj nie adresuje swoich wypowiedzi do samego siebie.

Gość nennia
Ale ja nie mówię o egoizmie i żadnych schizach. Po prostu nie znoszę dzieci. Szpinaku i disco polo również nie lubię. To żadna schiza. Nie jestem też egoistką, po prostu znam swoje mocne strony. Słabe też. Wiem, że nie będę dobrą matką, bo nie nadaję się do przebywania z dziećmi. Jestem w stosunku do nich oziębła emocjonalnie i mnie irytują. Nie ma to żadnego wpływu na mój związek z facetem, o on dzieckiem już nie jest. I nie szukam faceta, któremu będę musiała rekompensować to, że nie będzie dzieci, tylko takiego, który ICH NIE CHCE. Bo nie mam zamiaru przepraszać przez całe życie, że nie będę rodzić i wychowywać. I tylko o to mi chodzi. Nie szukam faceta, który marzy o dzieciach i ewentualnie się poświęci. A dla kobiety, która jest matką dziecko jest zawsze ważniejsze i facet traci na znaczeniu. Ja nie mając dzieci mogę się w stu procentach oddać byciu z nim, bo nie muszę się przejmować pieluchami, kolkami, przedszkolem, grypą i całą resztą spraw dotyczących dziecka. Kobieta która jest jednocześnie żoną i matką musi podołać obydwu rolom i najczęściej niestety cierpi na tym jej związek z partnerem.

Gość Madzieńka 79
Niech taki facet zarobi sobie na dziecko i na żonę; jak sobie taki wyliczy ile to kosztuje to Cię do pracy spokojnie puści kochana. Już to przerobiłam.

Gość gość
ja jestem przed 30tką i od samego początku mówię, że nie chcę mieć dzieci.

Gość Wolny i wypoczety
Ja jestem facetem i nie chcę dzieci. Marzy mi się kobieta z takim podejściem, jak Twoje. Mój związek umarł, przez to,że partnerka napalila się na dzieciaka.

Gość gość
nie chcę mieć dzieci gdzie szukać faceta x na oddziale geriatrycznym.

Gość gość
Większość facetów nie chce mieć dzieci tzn. chce ale tylko żeby spełnić przekonanie o przekazaniu samczych genów. I tak bez zastanowienia robią. Jednak gdy już to dziecko jest (czyli maja co chcieli tak bardzo) to okazuje się ze to nic fajnego. Co gorsza- żałują swojej decyzji bo nie wiedzieli co to znaczy. I są zdrady, rozwody, samotne matki. Gdyby dzieci były takim wspaniałym przeżyciem dla faceta to 60 proc. mężczyzn nie brałoby rozwodu gdy są dzieci. A uciekają aż pieprz rośnie. Uciekają do bezdzietnych koleżanek z pracy z którymi- już po porównaniu- chcą żyć szczęśliwie i normalnie, a całe to piekiełko zostawiają żonie, rzucając ochłapem (alimentami) między wycieczka z nowa kobieta, a wyjściem z uśmiechem do kina.

Gość gość
Głupia jesteś jak but każdy normalny facet ucieknie od ciebie.

Gość andrzej

ja rowniez mam 30 lat u szukam kobiety ktora nie chce miec dzieci a nigdzie takiej nie moge spotkac..jezeli tu jest taka napisz na maila andrzejandrzej9997@wp.pl