Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ODZYSKAĆ CHĘĆ ŻYCIA

Polecane posty

Gość gość

boję się ludzi, boję się trudnych sytuacji i wyborów które kiedyś pewnie znów mnie spotkają, nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy, nic mnie nie interesuje, chciałabym żeby życie było krótsze. JAK ODZYSKAĆ CHĘĆ ŻYCIA?

Gość gość
czyżby dystymia?

Gość gość
nigdy się nie zastanawiałam ale teraz to już sama nie wiem. zauważyłam, że przestało mnie cokolwiek cieszyć (a są rzeczy, powody które powinny) :( nie widzę sensu w zyciu i tak wszyscy umrzemy. po co się starać i znosić trudy zycia? nie mam mysli samobójczych . co z tym zrobić? jakieś leki? psycholog? psychiatra?

Gość gość
nie wiem dokładnie ale chodzi o lata z tym ze na początku tych złych mysli było mniej

Gość gość
moja przypadek jest troszkę bardziej skomplikowany. trochę zeszłoby z opisaniem tego. morał wyglądałby tak, że trwanie w tym moim smutnym nastroju sprawia mi przyjemność

Gość krzysiek z wawy
Świadectwo Kasi Kilka miesięcy temu zostałam bardzo skrzywdzona przez osobę, którą kochałam. Nie mogłam w ogóle spać, miałam bezsenne noce i bardzo się dręczyłam myślami i po prostu nie mogłam zupełnie funkcjonować. No i przyszłam tutaj na modlitwę o uzdrowienie i tak naprawdę modliłam się o pokój w sercu i o to żebym mogła jakoś z tego wyjść. I po tej modlitwie wróciłam do domu. Była to pierwsza noc od naprawdę długiego czasu, kiedy po prostu położyłam się spać i obudziłam się rano. Chciałam podziękować Panu Bogu za to, że nawet takie najmniejsze rzeczy w różnych sytuacjach są bardzo ważne. Chwała Panu!

Gość gość
kup sobie Deprim Forte i preparat z żeń szeniem po 10 dniach zażywania Deprimu powinno być lepiej jeśli to nie pomoże idź do lekarza bo to może być depresja uwzględnij w diecie: banany orzechy migdały płatki owsiane, razowy chleb kakao, czekoladę zawierają witaminy i minerały które wspomagają pracę mózgu i stabilizują nastrój, być może masz niedobory

Gość gość
koniecznie idź do psychologa, ale jakiegoś z polecenia. Pełno jest niedouczonych i jak trafisz do takiego - nie polecam. Do tego jakieś leki od psychiatry. Ja mam podobnie, po pewnych wydarzeniach jeszcze mi się to wzmogło - chyba jestem typem neurotycznym.