Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaggATKA

DZIWNY OKRES ktoras tak miala

Polecane posty

Gość zaggATKA

od 2 lat przyjmuje tabsy anty, regularnie, okres mam od 12 lat i pierwszy raz zdarzylo mi sie ze jest on bardzo skapy, zaledwie kilka kropel krwi, wczesniej przez pierwsze dwa dni lalo sie ze mnie zwlaszcza przy oddawaniu moczu po nocy teraz nic, zamiast tego przy podcieraniu jest brazowawa krew :/ ktoras miala podobnie???

Gość zaggATKA
:/ moze anemia? moze stres? zmiana klimatu?? jutro mam zaczac kolejne opakowanie tabsow wiec chyba zrobie ran najpierw test, a ty tez przyjmowalas tabsy regularnie czy ?

Gość gość
tez kiedys tak mialam przy tabletkach to ciaza kochana, teraz tez biore tabletki po urodzeniu syna lecz juz tak im nie zawierzam

Gość zaggATKA
no to mnie supokoilyscie :p jutro ide po test ;-)

Gość gość
zrob test nigdy nie wiadomo !

Gość Babiniec s
nie sluchaj ich niekoniecznie to ciaza moze byc wynik stresu lub inna anomalia

Gość gość
Jeśli ni wymiotowałaś, nie miałaś biegunki w czasie do 4 godzin po przyjęciu tabletki, a dodatkowo brałaś tabletki regularnie, nie jesteś na 100% w ciąży. U mnie też po 2 latach okres zrobił się taki jak by go prawie nie było. Normalne. Pisze się w ulotce, że nie ma 100% pewności, ze względu na powyższe przypadki. Jeśli np. kobieta zwymiotuje tabletkę, a potem poda do sądu firmę farmakologiczną, bo przecież jest w ciąży, to jej nic nie udowodnią. Dlatego firmy nie piszą o 100% skuteczności, żeby nie mieć problemu z głupim babami. Uwaga- to jest zdanie 2 ginekologow, jakich pytałam.

Gość zaggATKA
NIE wymiotowalam ani nie mialam biegunki, nie wbralam tez zadnych antybiotykow, jednak w tym mies w polowie cyklu odczuwalam silne bole w dole plecow i jajniki bolaly jak na okres wiec to bylo podejrzane, dlatego ten okres tera troche mnie przeraza

Gość gość
jak bierzesz tabsy to czym sie przejmujesz??