Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawowskaja

Jaki ubior kobiet was podnieca

Polecane posty

Gość Ciekawowskaja

A jaki nie lubicie.

Gość gość
Bardzo lubie kobiety w legginsach i na wysokich obcasach :) ladny dekolt do tego mile widziany.

ja najbardziej lubię typ "bussinesswoman" - spódniczka nad kolano, dobrej jakości rajstopy lub pończochy, klasyczne czółenka na obcasie, bluzeczka... ;) lub letnia sukienka i sandały na obcasie generalnie każdy strój, który podkreśla kobiecość jest ok, nie lubię wszlekiego rodzaju przebierańców typu goth, hipster itp...

Gość marcinooo
Wszystko co obcisłe na pupci. W wysokich kozaczkach. Ekstra są pończochy i pas do pończoch najlepiej bez majteczek.

o właśnie - nie napisałem, że nie lubię kozaków - zasłaniają pół nogi!!! Stopy, łydki... wolę lato :) a latem padam ze śmiechu jak widzę laski w miniówach i kozakach z szerokimi cholewami - co za moda kretyńska?

Gość gość
Kręci mnie stój wiewiórki albo królika gładkowłosego.

Gość alfredo23
Mnie kręci jak jest ubrana w stylu wojskowym, ale taki styl sexy.

Gość Najszybszy w mieście
to ja mam chyba jakoś dziwnie, bo mnie podnieca kobieta a nie ubiór

Gość gość
ja mam bzika na punkcie nog wiec podniecaja mnie najbardziej dziewczyny w miniowkach choc nie za krotkich,tak do polowy uda jest najbardziej sexi.musi tez cos zostac dla wyobrazni :-)

Gość Kutassis
NAGO

Gość gość
Biale obcisle spodnie.

Gość gość
micro spódniczka

Gość antonin
Krociutka zwiewna spodniczka, pod spodem stringi podkreslajace ksztalt tyleczka...i koniecznie wylewajace sie piersi z dekoltu

Gość gość
Bez majtek w krótkiej mini,z wolnymi cyckami duzymi.

Gość gość
mini i dekold zawsze zrobią wrażenie

Gość gość
dekolt, pierrdolone niedouki!

Gość gość
"bussinesswoman" tylko nie to!!! sztywniary nudziary s*******am jak takie widze :D

Gość porzondny
Dekolt, obcisle spodnie, szpilki.

Gość gość
Stringi, biale obcisle spodnie, szpilki

Gość gość
ostatnio moja laska mnie zszokowała. Na zakupach namawiałem na zakup leginsów, cieniutkich wściekle elastycznych ciemno bordowych biodrówek. Broniła się że bez sensu, kiedy można takie coś założyć ? No to pojechałem, że to po prostu kwestia nowoczesności i bezpruderyjności, bo figurę przecież ma. No to założyła na wyjście do klubu. kurteczko - żakiecik zdjęła na wejściu i pozostała w idealnie dopasowanych leginsach, topie odsłaniającym brzuch i dość wysokich obcasach. Styl bielizny jaki nazywa - saute - żeby nic nie zakłócało linii figury - bez stanika i majtek. Stanęła przede mną i zapytała - czy mam jakieś zastrzeżenia, czy jest wystarczająco bezpruderyjna. Kapitalny był śmiały camel toe i zarys oraz cienie sterczących sutek, kształtna pupa z głęboko rozdzielonymi pośladkami i ekstra figura,

Gość gość
No to gość zakasowałeś resztę:)

Gość gość
No to gratuluję ladki gościu. Też lubię legginsy, najlepsze sa właśnie takie cieniutkie, półprzesroczyste albo błyszczące. I koniecznie musza się wciskać między pośladki! Ale ponieważ najbardziej u kobiet lubię nogi, to osobiście preferuję sukienki, jak najkrótsze i absolutnie obowiązkowo szpilki!!! Dekolty też sa OK, ale wolę kobietę zakryta pod szyję ala za to bez stanika. Te kołyszace się krągłości, opięte sutki sa niesamowite.

Gość gość
stringi i szpilki.

Gość gość
Mnie kręci kobieta w mini,pończoszkach i w butach na wysokim obcasie.

Gość gość
Ciekawska Juz wiesz?

Gość gość
zakładam że pytanie dotyczy strojów normalnych, nie do sypialni. Lubię jak moja kobieta zakłada jeansy biodrówki. Ma takie z bardzo niskim stanem, zamek błyskawiczny to prawie tylko suwak. Nie da się pod nie zakładać bielizny żeby nie wystawała. Często nie zakłada wcale. Ma też fajne leginsy, niesamowicie seksowne - z metalicznym połyskiem, też biodrówki, pięknie pokazują okrągłość bioder, wysportowany brzuch. W taki powiedziałbym posągowy sposób pokazują pięknodolnej części ciała. Bardzo podoba się wyraźne zaznaczenie wzgórka łonowego, przy jednoczesnej pozoracji przyzwoitości - nie wcinają się ani z tyłuani z przodu.

Gość gość
szpilki pończochy

Gość gość
ostatni wynalazek mojej pani na chodzenie po domu, z pozostawieniem jak znajomi wpadają na chwilkę - u nas dość często w różnych porach dnia. Tunika długości na pograniczu - czasem nieco odsłaniająca dół pośladków i przód plus leginsy lub rajstopy. Tak domowo, swobodnie, bez żadnej bielizny pod spodem. Jak tunika dopasowana to czasem się podciąga, jak luźna to zwykle rozpinana lub rozcinana, więc widoki są słodkie. Jakoś tak robi, żeby nie przekraczać dobrego smaku i wygląda cudownie.

A ja w spódnicy lub sukience i na trzaskających szpilkach :-), a jak słyszę trzask butów to się zawsze obejżec, czy ładnie pani ładnie ubrana :-)

Gość gość
mini lub krótkie obcisłe spodenki, fajna bluzeczka najlepiej na ramiączkach i szpilki z odkrytymi paluszkami, kocham tak ubrane dziewczyny :) nie cierpię dresiar i metalów, dziewczyna w glanach bleeee :/