Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiony tematem

Pierwszy sex i anal

Polecane posty

Witajcioe, temat kieduję w zasadzie do wszystkich - kobiet i facetów. Czy jeśli macie jednorazowy sex - bo wiecie ze więcej sie z taką osobą nie spotkacie - lub jest to pierwszy sex z jakimś partnerem, to decydujecie się na anal? Oczywiście jeśli to jednorazówka to załóżmy PEŁNE zabezpieczenie. Chodzi o bezpieczny sex ale jednak w tyłek :) w Polsce to chyba nadal jakieś tabu zatem ciekawi mnie ile osób tutaj zdecydowało się na anal na pierwszym spotkaniu - również ilu Panów podczas takiego spotkania zdecydowało się na grzebanie w pupie potencjalnie chetnej suczki? ;)

Gość alfredozz
Jak w czasie sexu widzę że pieści sobie nie tylko cipkę ale i o***t to jest to sygnał dla mnie że prawie na pewno będzie chciała żeby ją posunąć w tyłeczek i zwykle tak się dzieje. W innych przypadkach jak liżę jej cipkę to i zahaczam o drugą dziurkę i patrzę czy sprawia jej to przyjemność, również masuję palcami. Jeśli pozwala na palce to jest duże prawdopodobieństwo że pozwoli na penisa. Ale nic na siłę.

Gość Kasiaaa28
E tam tabu. Nie raz rypałam się w kiblu w kakaowe oko!

Gość gość
Laski sa takie ze jak dobrze pobajerujesz to i d*pke popchniesz na pierwsyzej rance bez gumy.

Gość liwia1155
nie wszystkie!

Kasia28 - serio? Gość - niekoniecznie BEZ gumki - jednak z nieznajomą osobą to ryzykowne ;) nie chodzi mi o ryzyko tylko o przełąmanie tabu i jednak czerpanie od razu przyjemności z anala :)

Gość Kasiaaa28
Troche alkocholu, mily klimat, fajny facet... wtedy o takich rzeczach sie zapomina. I jest baaardzo fajnie :)

Kasiaaa28 - jesteś skarbem i Aniołem :*

Gość Kasiaaa28
Wiem :) Nie jeden mi to mowil :)

heh zazdroiszcze im :D ale ale mi się trafiłą w życiu tylko jedna partnerka która za pierwszym razem zaproponowała anal - ale to cała oprawa bo laska liczyła na powazny związek a ja szarmancko zrobiłem jej kolacje itp a potem podczas sexu zacząłem lizać jej tyłek i wkłądać palce kontrolnie - sama zaproponowała - ja wykonałem :) Pytanie co blokuje inne kobiety, żeby od razu powiedzieć - włóż go tam - albo zgodzić sie jak facet tego chce?

Gość Kutassis
Co ty koles pytasz sie lasek CZY MOGE cie w d*pe pojechac? K***a bierzesz, wkladasz i walisz. Jak sie nie podoba to przestajesz i bierzesz druga. TAKIE sa laski!!!

Gość gość
A no na przykład to blokuje, że np. dla mnie jest to po prostu nieprzyjemne. Wiesz jak czuje się kobieta gdy wkładasz jej penisa w tyłek i wyjmujesz... wkładasz i wyjmujesz... - jakby srała i nie mogła się wysrać. Ot, taka frajda!

Gość Kutassis
Tak to powiedz mi dlaczego niektore to UWIELBIAJA !? Malo tego biora z d**y do ust !!!

Gość gość
Może sranie też sprawia im przyjemność, nie wiem... Ich się zapytaj co w tym ekscytującego.

Gość Kutassis
Chyba ja na nie tak dzialam. Robia dla mnie wszystko.

K***ssis -> tak tak haha jasne ;) a tak serio to faktycznie ciekawe skad takie cnotki niewydymki? kurde przecież to takie przyjemne dla kobiet może być :)

Gość Kutassis
Powaznie to wiem z wlasnego doswidczenia ze jest to mozliwe. Stary troche alkocholu, jak jest chetna troche wiecej zabierasz na chate i robisz swoje. Jest to do zrobienia :)

Prawdopodobnie. Prowdopodobnie to może i kwestia szczęścia :) zwykle laski które dają się zabrać na chate moga być bardziej wyuzdane po prostu :) sukcesem było by tak zerżnać w d**ala "Grzeczną dziewczynkę" na pierwszy raz :)

Gość gość
Skoro to takie przyjemne to sam włóż sobie coś w tyłek i pomerdaj trochę :D

widze, że jakaś purytanka się odezwała :) ile razu próbowałaś analu że tak go nie lubisz?

i co już nikt nie ma nic do powiedzenia?

Gość gość
Lepiej walnij się chłopie w łeb, bo stracisz chęć w ogóle do seksu z powodu smrodu g***a. To już lepiej zwal se konia, skoro Cię nie stać na seks przy świecy, winie, czystej pachnącej pościeli i z kobietą mającą czystą i pachnącą cipkę. Ale skoro jesteś, za przeproszeniem, śmierdzącym chuujem, to faktycznie grzebanie w duupie jest akurat dla Ciebie.🖐️

hahaha ale podszywacze i cnotki niewydynki wierzące w harlekiny się uaktywnili :) ŻAL.PL z was pomioty :)

Gość elektromonter
Ludzie wy chyba nic nie rozumiecie. Anal to jest kwintesencja sexu. To jest najbardziej tajemnicza i niedostępna sfera do której dąży wielu facetów. A kobiety to wiedzą i dają im swoją d*pcię. Ta tajemniczość mnie podnieca.

Gość Kutassis
Cnotke w d**ala. Powiem ciezkie zadanie. Zalezy jeszcze jaka. Bo sa takie co sexu nie upr. ale za to lody na potege robia. Ale czy to cnotki? Tak cnotke w d*pe - trzeba by przymusic ja troche i moze by poszlo...

Gość Kutassis
K***a sa i takie gube torby co od razu do nowo poznanego faceta mowia: zerzniesz mnie w d*pe. Ale to inna bajka!!!!!!!

Gość gość
elektromonter Ludzie wy chyba nic nie rozumiecie. Anal to jest kwintesencja sexu. To jest najbardziej tajemnicza i niedostępna sfera do której dąży wielu facetów. A kobiety to wiedzą i dają im swoją d*pcię. Ta tajemniczość mnie podnieca. KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Chłopie nie ośmieszaj się z tm śmierdzącym analem!. Jest konieczność dla kalek nie mogących uzyskać orgazmu w sposób naturalny. Oziębła baba daje d**y, bo łechtaczka rozp********a/niewrażliwa. Chłop nie może się spuścić w luźnej pochwie, to pcha się do ciaśniejszej duupy. Anal to żadna "tajemniczość" to nie tylko śmierdząca, ale szkodliwa dla zdrowia obojga kopulujących dewiacja.

Gość gość
poza tym o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu, więc "orgazm analny" jest taki jak podczas wychodzenia klocka g***a podczas srania, czyli żaden. Owszem podczas trzymania penisa w duupie i jednoczesne stymulowanie łechtaczki można uzyskać orgazm, ale nie można nazwać go analnym, więc po jaki chuuj grzebać w śmierdzącej duupie i ryzykować zakażeniem bakteriami kałowymi? Pytanie retoryczne: czy któraś z kobiet podczas srania doznawała orgazmu?

Drogi poprzedniku masz BARDZO negatywne nastawienie - pytanie dlaczego? :)

Gość zaciekawiona topikiem
Hm... :)