Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiony tematem

Pierwszy sex i anal

Polecane posty

tzn? jesteś kobietą czy facetem? masz doświadczenie z analem przy pierwszym seksie?

Gość zaciekawiona topikiem
No jasne że kobietą jestem, nie widzisz? w dodatku dziewica analna, miło mi :)

Gość gość
lubię anal, ale jakby mi się facet za pierwszym razem zaczął dobierać do tyłka, to zrobiłby na mnie odpychające wrażenie- jakaś c**a totalna i koniobijca zafiksowany na doopie od oglądania p***oli na necie i kilka innych niezbyt pochlebnych skojarzeń mi się nasuwa.

poprzedniczko - skoro lubisz anal to czymże pierwszy raz bedzie się różnił? :) możę on też po prostu lubiłby taki sex i chciał, żebyście oboje czerpali z tego przyjemność ;) Może to taki wyraz troski? ;)

Gość do gość
czyli anal uznajesz tylko w stalym zwiazku z pewnym stazem?

Gość gość
Zajefajni jesteście, najlepszy ten k***siss expert co mu kobiety same do łóżka wchodzą i w ogóle znafca. Szacun dzieciaku ale idź sobie rekord pobij na xboxie. Potem włącz p***ola zanim mama Ci włączy bana na p***ostronki.

Gość gość
A tam weźcie wyluzujcie. Jak ktoś tak lubi, to niech się bawi. Ja osobiście bym nie ustąpiła w tej kwestii żądnemu facetowi, ale każdy ma swoje przekonania, granice i zasady,którym jest wierny.

Gość Kutassis
Zazdoscicie po prostu! Jakiś czas temu dziewica (poznana na dyskotece) ciągnęła mi druta i o mało jej w d**ę nie zerżnąłem więc wiem, że się DA!.

Gość kicia_xxxx
Ja tak miałam. Poznałam fajnego faceta i na pierwszej randce pyknął mnie w pupę. Trochę bolało ale fajne było. Miałam niesamowity orgazm analny.

Gość gość
Nie ma orgazmu analnego idiotki! Ciekawe ze od walenia w gowno ostaje sie orgazmu.

ja mam sposob na faceta chcacego anal.proponuje duze dildo w doope a jak sie zgodzi to sie z bolu skreca i wiecej o anal nie prosi:Ptak sie zalatwia sprawy.a jeszcze jak sie posra przy tym to mu sie odechciewa do konca zycia anala.

Gość kicia_xxxx
Jak to nie ma! Wiem co czułam. Było cudownie...

kicia_xxxx-> jesteś PRAWDZIWIE wartościową i wyzwoloną kobietką ;) skarbem istnym :*

ho phop ktoś coś jeszcze ? :*)

Gość Kutassis
Jestem. Chcesz sprobowac anala na pierwszej rance?

Drogie Panie a powiedzcie w ogóle jak to jest? czy faceci często próbują analu za pierwszym razem? jak z Waszych dosw wynika?

Seks analny na pierwszym spotkaniu nie jest niczym bardziej wyuzdanym niż seks waginalny, za to bezpieczniejszy. Najlepiej jeżeli kobieta sama zachęca faceta aby dokonał wyboru tej drugiej dziurki :)

Gość gość
Długo długo nie lubiłam analu, ale odkąd zażywam środek FlibroActiv (kupić można tutaj: http://flibroactiv.com?p=o36j ) anal naprawdę sprawia ogromną przyjemność! Orgazmy analne są bardzo intensywne, całkiem różne od pochwowych. Mój facet również jest wniebowzięty :)