Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE może mniej więcej kosztować wynajem kawalerki w mieście powiatowym 10tys

Polecane posty

Gość gość

Kawalerka lub 2 pokoje w bloku Miasto powiatowe 10tys mieszkańców Ile może kosztować wynajem/odstępne?

Gość gość
Myślę, że razem z opłatami i czynszem 1100-1400 zł. Teoretycznie w małych miastach ceny są niższe, ale w praktyce jest też znacznie mniejsza podaż i jeśli mieszkanko jest naprawdę fajne, to może kosztować tyle co w mieście wojewódzkim.

Gość gość
teraz sie cenia. mysle ok. 500zł to oplaty.powinniescie sie w 1000zł zmiescic ze wszysrkimi oplatami. czynsz, woda, prad,

Gość gość
Jestem autorem tematu No to niezłe macie pojęcie o cenach Wiecie ile biorą? 200-300zł odstępnego za kawalerke, bo obdzwoniłem dwie oferty Spytacie, to po hu... sie nas pytasz Ano własnie po to, aby zobaczyc jakie macie pojęcie, 1100-1400zł??? W tym mieście sie nawet tyle zarobić nie da...

Gość gość
To ja w Centrum Torunia wynajmuje kawalerke za 500zł odstępnego plus 300 opłat

Gość gość
Zamieszkaj i pomieszkaj ze te 200 zł :) To nawet nie wystarczy właścicielowi na odmalowanie ścian wapnem po Twoim pomieszkiwaniu :). Lepiej się zastanów, co to za oferta, że nikt jej nie chce.

Gość gość
I gdyby tak było to kupa ludzi osiedlałaby się w takich miasteczkach - bo to się bardziej opłaca, nawet z dojazdem 50 km do pracy, niż wynajem w dużym mieście.

Gość gość
Ja mam za ścianą mieszkanie (też miasto powiatowe 15tys ludzi) pół roku stoi wolne! 2-pokojowe, naprawde bardzo dobry standard, panele, plastiki itp itd tyle ze chcą za to mieszkanie 800zł odstępnego i jakoś chętnych nie ma... A np kuzynka wynajmuje podobne mieszkanie za 450

Gość gość
ja jestem właścicielem kawalerki w mieście 15 tyś mieszkańców , wynajmuje - odstępne 500 zł i to jest podobno dużo ale mieszkanie po generalnym remoncie , sam czynsz niecałe 200 więc ja się pytam jakie 1400 ? Dobrze ktoś napisał , w takich mieścinach tyle zarobic to cud

Gość gość
1400 razem z opłatami. W 500 zł samego odstępnego jestem w stanie uwierzyć - w 200 zł nie :). Chyba że mieszkanie ma jakieś braki (np. menalasty lokator). No, ale w sumie jest wolny rynek i jeśli faktycznie ktoś wystawia za tyle mieszkanie to jego sprawa.

Gość gość
cena wynajmu ok. 500-800 złotych + media

Gość Wiembosiedzialam
Bardzo dlugo w tym siedzialam, przegladalam wszelkie oferty. I zalezy od polozenia miasta czy blisko do wojewodzkiego albo jakiegos duzego itp. Ja np. długi czas interesowałam sie wynajme m w miescie 20 tysiecznym i ceny wachały się od minimum 400 do nawet 1000 z tym ze za 1000 to byly np. w centrum albo ponad 100mkw a takie na zwyklym osiedlu, sredniej wielkosci to ok. 600-800 zlotych