Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basienka72

jakie tabl na schudnięcie

Polecane posty

Gość Basienka72

Proszę wszystkich o jakieś pomocne rady w schudnięciu. Mam 40 lat i metabolizm już nie ten, 2 lata temu przytyło mi się kilka kg. Ale nie byłam gruba. Lecz teraz rzuciłam palenie i doszło dodatkowe kilka kg. Nie mogę się tego pozbyć! Chcę zrzucić 5-7 kg i będzie ok. Dodam, że jestem przedstawicielem handlowym i cały dzień spędzam w podróżach, więc żadne diety nie wchodzą w grę, bo jak je przyrządzać w trasie? Nie jem dużo, słodycze sporadycznie. Ponieważ pracuję po kilkanaście godzin dziennie, czasu i siły na ćwiczenia też mam mało. Nie ćwiczę regularnie, ale ćwiczę. Czy ktoś z was schudnął na tabletkach i może mi je polecić z czystym sumieniem? Będe wdzięczna za pomoc, wypróbowałam już wszystko co możliwe, a waga nie chce nawet drgnąć. Znacie coś takiego czy wszystkie tabletki to ściema?

Gość Olcia Dubicka
Mnie panienka dla której opiekuję się potomkami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Idąc takim planem po miesiącu schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co również nasila mój spokój

Gość Monikkaa77
Ja sama biorę dokładnie takie- www.skracaj.com/9e04.html i jestem z nich baardzo zadowolona. Stosuje je od trzech miesięcy i teraz po tej kuracji ubyło mi 15,5 kilograma. Do tego oczywiście miałam dietetyczne jedzonko, zero słodyczy, ciastek i chipsów i gotowych dań. Do tego ćwiczyłam codziennie po około 40 minut.