Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek 24

przygody z kims z rodziny

Polecane posty

Gość misiek 24

Opisujcie swoje przygody z kimś z rodziny lub z kimś znajomym. Ja jak miałem 12 lat to byłem u rodzinki na wakacjach kuzynka spala w jednym pokoju a ja w drugim. Jakoś nie mogliśmy spać i pisaliśmy do siebie smsy przeróżne aż wkoncu zaczepiany pisać dwuznacznie. Po jakimś czasie poszedłem do niej i się położyłem z nią trochę rozmawialiśmy no i po chwili kuzynka wzięła moja rękę położyła na swoje spore cycuszki i zacząłem się nimi bawić i sutkami ona mnie te, zaczęła dotykać juz była fajnie była taka mokra i oddech był juz przyspieszony aż nagle usłyszeliśmy ze jej ojciec wstał i jakoś przyszedł do nas i kazał iść do swoich pokoi spać. Od tamtej pory jak wyjechałem długo pisaliśmy ze sobą różne fajne rzeczy ale szkoda ze nie zrealizowaliśmy.

Gość Krol MI_das
bzyknalem szwagra, jego zone i troje dzieci :classic_cool:

Gość Zaciekawiony tematem
Kiedyś wąchałem noszone stringi mojej sexi kuzynki - ona miała wtedy 19 a ja 15 lat :) Ona o tym nie wiedziała :)

Gość kisia miziaaa
Jak miałam 16 lat,w wakacje kuzyn spytał czy bym nie chciała,żeby mi zrobił super przyjemność.Chciałam.Powiedział,żebym się rozebrała,trochę protestowałam,wstydziłam się.Ale ciekawość zwyciężyła.Wtedy pierwszy raz facet lizał mnie po c***e i dotykał mnie tam palcami.Potem sam sobie o******ął i trysnął mi spermą na cyce