Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na kozaki

kurde podobaja mi sie kozaki za 400 zl ale to chyba za drogo

Polecane posty

Gość czas na kozaki

kupujecie takie drogie buty? nie jestem kasiasta, raczej przeciętniak dlatego dla mnie to naprawdę sporo kasy...i mam dylemat

Gość Krol MI_das
jak sa porzadne i skorzane to pochodzisz w nich pare sezonow - i tak wyjdzie taniej niz ekoplastik na pol sezonu

Gość gość
Co sobie będziesz żałować ;)

Gość gość
kupuje i lubie skorzane obuwie a takowe kosztuje

Gość gość
jak jesteś przeciętniakiem to to nie jest "naprawdę dużo kasy" ;] Buty, dobre, skórzane tyle kosztują.

Gość gość
sa fajne do 250 zl

Gość gość
Ja tam kupuję sobie po 2, 3 pary butów po 100, żeby nie chodzić wiecznie w tym samym. Żebym miała buty pasujące do stroju takiego i takiego. Nie rozumiem, po cholerę wydawać 400 zł na jedne buty a potem w nich chodzić przez parę lat :O Grzyby wam wyrosną w takich starych, znoszonych butach :O

Gość czas na kozaki
dla mnie 400 zł to bardzo dużo. wiem ze i za 250 można dostać sensowne, ale te mi się wybitnie podobają, a le nie ukrywam ze tak drogich butow nigdy nie kupowałam i dla mnie cena jest "lekko" szokująca..

Gość czas na kozaki
ja też zawsze kupowałam takie za 100 zł a nawet mniej dlatego nie wiem czy jest sens wydawac tyle siana na 1 parę...ale fakt ze nawet jak się spojrzy to widać tę jakość, klasę...no nie ma porównania z takimi tanimi...tylko cena...dla mnie z kosmosu:(

Gość czas na kozaki
to włoska skóra...

Gość gość
Czyli 400 zl masz w kieszeni :) jesli nie kupisz tych butow, na co je przeznaczysz?

Gość gość
Ja ostatnio kupilam torebke z polskiej skory za 500 zl., wloskie byly tansze ;)

Gość czas na kozaki
to nie jest tak że mam...jeśli kupię te kozaki to będę musiała oszczedzac ogólnie na życiu, bo te 400 zł by poszło na utrzymanie...to nie sa pieniądze dodatkowe, odłożone, bo nie zarabiam tyle żeby móc odkładać...raczej żyję od wypłaty do wypłaty...krótko mówiąc kupno tych butów= wyrzeczenia torebka za 5 stów, nieźle...

Gość gość
Oszczedzanie jest o.k. ja wolalabym pooszczedzac (oczywiscie mowie o zamianie "szynki na chleb z maslem") i miec super buty :) Jesli nie masz na utrzymaniu rodziny i nie bedzie sz musiala sie glodzic..to kupuj :)

Gość czas na kozaki
coż, mam dylemat...

Gość gość
Kupilam kiedys kozaki za 500 zl i mi sie zdarly po jednej zimie, od tej pory nie kupuje takich drogich. Moze mialam pecha.

Gość gość
popatrzcie jacy Polacy są upodleni - 400zł za buty to 100 euro! - byle jakie adidasy tyle kosztują - a dla Polaka to majątek!

Gość czas na kozaki
fakt...

Gość gość
no ja musze sie przyzanc mam jakies ok 40par skorzanych kozaczkow wszelakiej dlugosci do tego jakies ze 30 skorzanych torebek i z 15 zwyklych z materialu na lato przewaznie mam pierdylca na punkcie kozakow butow letnich za to mam moze tylko z 10 par :) pracuje zarabiam w miare to sobie kupuje

Gość czas na kozaki
no to zazdroszczę

Gość gość
dokladnie ja za 100e to adidasy kupuje za 25 trampki zimowe ok 150-200e zalezy dla nas to nic dla plka majatek, uf jak dobrze ze nie mieszkam wpl ps ZA 400ZL TO SKORA CHOCIAZ? ZA TANIOCOS NA SKORE

Gość czas na kozaki
nie za tanio, w Polsce skórzane kozaki tyle kosztują, nawet za 250 kupisz skórzane, te o których myślę sa firmy Carinii

Gość gość
Mieszkam za granica i nie najgorzej zarabiam, a jednak tez bym sie dwa razy zastanowila zanim bym wydala na cos 100 euro. To znowu nie tak malo, nie udawajcie takich bogaczy.

Gość czas na kozaki
pewnie ze to nie mało, na kafe to wszyscy zarabiają 20 tyś a 4 stówy to dla nich jak splunąć...:O

Gość gość
400 nie mało ale może warto . Jakość kosztuje .

Gość czas na kozaki
no niby jakość kosztuje, ale czy to nie za duży luksus jak na kogoś kto zarabia nie wiele...

Gość gość
W zyciu bym nie dal 100 euro za Adasie. Sa promocje i mozna wtedy kupic za 50% tego.

Gość gość
Kupiłam sobie kozaki dwa lata temu na zimę za 450 zł i szczerze nie jestem zadowolona. Marka Venezia. Jak tylko zaczął się śnieg zaczęły przemakać, a miesiąc po zakupie były w reklamacji z powodu innego nie przemakanie gdyż tego nie chciano mi uznać, gdyż Pani stwierdziła, ze kozaki nie są o chodzenia po odwilży. Jakiś szew poszedł z boku buta. To samo płaszcz puchowy z 6oo zł dwa sezony i do wyrzucenia. Wyszły wszystkie pierze i zrobił się flak.

Gość gość
Kupiłam kozaki skórzane za 5 stów, zniosły dwa sezony (jak na moje r****iwe życie to całkiem nieźle), a w tym roku zakupiłam skórzane ocieplane botki Lasockiego za niecałe 400 - zobaczymy czy się sprawdzą :)