Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllaaaalaaa

ale jaja jestem w ciazy 2 tydzien wczoraj sie dowiedzialam

Polecane posty

Gość olllaaaalaaa

Nie moge w to uwierzyc. Nie spodziewalam sie. Owszem,nie zawsze si zabezpieczalismy, ale skonczyl sie polog,potem dostalam okres,skapy ale okres. Potem krwawilam kilkakrotnie w odstepach ok.miesiecznych. tzn raz 30 dni,raz 26. Myslalam,ze po prostu jest nieregularny. A ostatnio kilka.razy az mnie ciarki przeszly,bo poczulam jakby mi sie cos w brzuchu ruszalo. Pomyslalam,ze gazy. Potem znowu na drugi dzien, co raz czesciej i mocniej. Ae.wciaz delikatnie. Nie powiem,wystraszylam sie. Wczoraj polecialam do lekarza,zrobil usg a tam dziecko!z pomiarow 20 tydzien. Jestem w strasznym szoku. Nie myslalam,ze nasze dziecko tak szybko bedzie mialo rodzenstwo.

Gość olllaaaalaaa
W temacie mialo byc 20 tydzien. Wciaz sie cala trzese,bo to takie niewiarygodne. Polowa ciazy juz za mna. Szok.

Gość gość
Nie zastanowiła cię ta zmiana obfitości okresu?

Gość gość
ta, ja jestem w 18 tygodniu i nie da się nie zauwazyć brzuszka, chyba, ze otyła jesteś

Gość gość
nie dostaniesz becikowego haha

Gość gość
nie każda ma duży brzuch. Ja dopiero ok 25 tyg. zaczęłam się robić okrągła.

Gość olllaaaaalaaa
Tylko pierwszy okres byl skapy,potem normalne krwawienie. Takie jak zawsze przed ciaza. I nie,nie jestem otyla,wlasnie sczupla,brzuszek mi w poprzedniej ciazy pozno wyskoczyl a tu jeszcze nie zdazyl sie dobrze wchlonac,tzn lekko odstaje. Tzn.nic mi na pewno nie urosl od porodu. Zmniejszal sie i sie zatrzymal. Ale nie cwiczylam wiec nie liczylam,ze.szybko bede plaska jak przed ciaza.

Gość gość
u mnie brzuch zaczal sie pokazywac dopiuewro w 22tc wiec wierze autorce

Gość kari1333
hehe, gratuluje dzidziusia :)

Gość gość
autorko ja mialam podobnie,o ciazy dowiedzialam sie dopiero gdy bylam w 5 miesiacu :) Przez cala ciaze krwawilam i to regularnie tak jak podczas okresu,moze troszke mniej obfite te krwawienia byly i krotsze ale byly i zanim nie poczulam ruchow nawet do glowy mi nie przyszlo,ze moge byc w ciazy :) A jesli chodzi o beciowe to dostalam,wiec sie nie martw :)

Gość olllaaaaalaaa
Ja sie nie martwie o becikowe!nawet o nim nie pomyslalam. Pomyslec,ze polowa stresu za mna ;)

Gość gość
nie miałaś mdłości? nie przeszkadzały Ci zapachy? Gratulacje :)

Gość olllaaaaalaaa
Zadnych objawow. A moze nie mialam czasu sie nad nimi zastanawiac. Niemowle w domu,ciagle obowiazki,nikogo do pomocy. Jak czulam sie mega zmeczona to myslalam,ze po prostu caly czas na nogach,w ruchu,caly czas cos.

Gość gość
Gratulacje:)

Gość gość
CO ZA PIERDOŁY!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To jest straszne naprawdę..

Gość olllaaaalaaa
A co w tym strasznego? Tylko zaskakujace. I tyle.

Gość gość
moja siostra dowiedziała się w 18 tc ,leczyła się przez lata na tarczycę inie tylko a brała leki które zatrzymywały okres nawet na 3-4 mies ,lekarze zresztą dużych szans na ciąże jej nie dawali bo miała tam jeszcze jakieś ginekologiczne sprawy ,nigdy gruba nie była ale brzuszek miała taką oponkę i kiedy zmienili jej leki okres się zatrzymał ,bardzo źle się czuła ale lekarka powiedziała że musi brac leki organizm się przyzwyczai ,ale mi cos nie pasowało ,mówię do niej ty chyba w ciąży jesteś zrób test ,w końcu dała się namówić i test pokazał dwie krechy ,potem okazało się że jest w 18 tc ,urodziła córę .

Gość gość
"nie dostaniesz becikowego haha" xxxxxxxxxxxx żenujący wpis... szczególnie to haha.... człowiek człowiekowi wilkiem

Gość gość
cóż mogę odpowiedzieć: współczuję