Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudyna94

6kg w 2miesiace

Polecane posty

Gość Klaudyna94

Witam! od jakiegos czasu zbieram sie zeby schudnac. Waze 61kg przy wzroscie 173cm. Moim marzeniem jest waga 55kg. Co proponujecie???

Gość gość
a ty co proponujesz?

Gość tarrega
Mniej żreć

Gość malamii989898
wiecej sie roochac

Gość gość
Niedaleko Ci do wychudzenia,wieszak sie odchudza !

Gość gość
ja mam 170 waga 57 i chce 2 kg mniej ( 2 kg to oponka moja na brzuchu)

Gość gość
173 i 55 kilo to niedowaga

Gość gość
ja mam 170 i chce 55 - wtedy mam bmi w normie tez wiec ja nie mam niedowagi

Gość gość
i co z ta dieta , robi ktos ?

Gość doris1970
A ja mam 166 cm ważę 60 kg i 5kg chciałabym zrzucić

Gość gość
to zaczynamy ? jaak diete macie? ja od poniedzialku juz bym zaczela

Gość gość
hej ja tez mam 174 i waze 61 chcialabym zjechac do 58 59 nie wiecej bo wtedy mam d*pe plaska jak deska i maz sie krzywi,ze wygladam jak lajza:D jak zulica spod sklepu co tylko pije:D;D zaczynamy od jutra ja bede jadla trzy posilki dziennie skromne i duzo wody

Gość gość
szczerze? rozpierdalają mnie laski, które tu wchodzą nie zalogowane i piszą ile to nie ważą- 170 i 55 kilo? taaaa... jasne :D gdybyście tyle ważyły nie byłoby was tutaj... żal mi takich osób, grube, brzydkie, zazdrosne i zakompleksione dowartościowują się pisaniem kłamstw... żal pl razy k***a 10

Gość gość
ja tyle waze ale mam opone na brzuchu i stad to odchudzanie , nikt ci nie kaze wierzyc

Gość gość
zreszta chce tylkoz brzucha zrzucic wiec raczej stawiam na cwiczenia, bo chudsza juz nie chce byc

Gość gość
a do tego mam nawyk zeby tu wejsc czasem na forum :) i poczytac co tu piszecie , pozdrawiam

Gość gość
wydaje mi sie,ze jesli nam ublizasz gosciu to chyba ty masz problem ze soba i ze swoja waga i stad ta agresja wobec tych szczuplych zal mi ciebie strasznie ale nie bede sie znizac do twojego pozomu bo jestes dla mnie dnem intelektuallnym ...

ja zamiast jakiś słodkich gadek wykładam kawę na ławę i to, że się tak oburzasz świadczy o tym, że to TY masz problem... co do dna intelektualnego... hmmm... radzę zaglądać do słownika ;)

Gość chupa chupa
Hej! Ja ważę 58kg przy 168cm a chcę ważyć 53 ;) Proponuję ruch, zdrową zbilansowaną dietę, brak słodyczy i smażonego. Ostatni posilek 3h przed snem ;) I nie za mało kalorii bo rozwalisz przemianę materii.

Gość gość
to zwykla literowka nie widze tutaj zadnego bledu ortograficznego pani dno intelektualne

Gość natalia21ll
A co sądzicie o piciu herbat, podobno określone rodzaje wspomagają odchudzanie, a może znacie jeszcze coś innego co pomaga trochę się odchudzić co można brać między posiłkami.

Gość gość
no tak jakas gruba tu wlazla i zazdrosci nam szczuplym

Gość 12 Jolka
Ja ważę 60 kilo przy wzroście 160 i mnie się przyda szybka dieta. Dlatego postanowiłam ograniczyć ilość spożywanych kalorii, a do tego sporo ćwiczyć. zapisałam się nawet na zajęcia do klubu fitness i już tam chodzę od dwóch tygodni. Jest fajnie no i podoba mi się, że już powoli moja kondycja nabiera rozpędu. a co do wagi to na razie tylko lekko drgnęła. Dlatego zdecyduję się na tabletki odchudzające. Mam na oku dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i będę je stosować przez pięć miesięcy. Może po tym czasie efekty będą lepsze.

natalia21 są dostępne rożne środki które na to pomagają musisz po prostu dobrać taki który będzie ci odpowiadał.

Gość Olcia Dubicka
Propozycji jest mnóstwo ale to Ty musisz wybrać najlepszy dla siebie sposób :) Mnie tego nauczyła pani której opiekuję się dziećmi zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że preparaty były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co także nasila bezpieczeństwo