Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjne kobiety są z bad boyami bo ich wolą czy tylko oni je podrywają

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie - na czym polega sekret powodzenia "durniów" wśród atrakcyjnych kobiet? Dlatego, że są atrakcyjniejsi czy może dlatego, że tylko oni z reguł mają odwagę je podrywać?

Gość gość
a atrakcyjni panowie są z raszplami, dlaczego? :classic_cool:

Gość gość
czy ja wiem to chyba nie tak jak piszesz a z reszta nie wiem co dla ciebie znaczy atrakcyjna Kobieta bo jesli masz na mysli wytapetowane blond pieknosci z prostowanymi wlosami ostry makijazem i ubiorem w prost z burdla no to odpowiedz sama sie nasowa takie zawsze maja bad boy-a bo to juz tak sie przyjelo do tego bad boy ma BMW i kazdy go zna i sie go boi hahahah

Gość gość
Nie chodzi mi o naturalnie piękne i sympatyczne kobiety, których faceci często pasują do nich jak garbaty do ściany.

Gość gość
bad boy to facet, zły do naprawy i dlatego kobiety na takich lecą każda chce badboya niż goodmana. Nawet dziewczynki w wieku przedszkolnym gonią za chłopcami, którzy je biją, bawić w rodzinę chcą się z tymi, którzy je popychają i bawić się w to nie chcą.

Gość gość
Miało być "chodzi mi" a nie "nie chodzi mi"...

Gość gość
nie wiem nie widzialam przede wszystkim widuje panny wyzywajace z takimi facetami a takie spokojne albo calkiem flegmatyczne przewaznie maja panow studentow badz tez juz na stanowisku

Gość gość
i co,masz z tym problem,bo nie rozumiem

Oczywiście nie można generalizować, lecz na swoim przykładzie mogę stwierdzić, że w większości tylko bad boy'e, podrywacze lub pijani potrafią wystartować :p

Gość gość
bad boye podrywacze i pijani są wg kobiet atrakcyjni

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
nie widziałam jeszcze nigdy naturalnie ładnej kobiety z bad boyem zazwyczaj są to tapeciary w wyzywających ciuchach.. jezeli takie kobiety Ci sie podobaja to musisz jeżdzić bmką z przyciemnianymi szybami i bić innych po ryjach :P

Gość gość
bo każda kobieta szuka faceta testosteronu - faceta, który ją obroni i mamuta upoluje C**y są dobre na przyjaciół

Gość gość
i tutaj jest wasz problem Poloczki - faceci którzy myślą, że być grzecznym chłopoczkiem jest dobrze bo tak mamusia mówiła do zakonu polskie męskie Cipeczki!

Gość gość
kobiety lecą na bad boyów, durni, agresorów

Gość gość
Tacy na mnie lecą, a ja od nich uciekam. I tak w kółko, jestem przez to sama.

Gość gość
Tak, tylko oni mają odwagę podrywać. Innym, tym normalnym, sama musze ośmielać, ale oni nadal się boją i wolą się latami ze mną przyjaźnić.

Gość gość
skończyły się czasy księżniczek. Chcesz mieć normalnego wiernego faceta musisz ruszyć swoje cztery litery

Gość gość
kobiety kochają bad boyów co je zdradzają, biją poniżają zostawiają z dzieckiem

Gość gość
Gdzie ci mężczyźni??????????chciałoby się zakrzyknąć:P Początkowo temat mnie rozbawił,ale jak się bliżej przyjrzeć .Patrząc przekrojowo,faceci są ułożeni skrajnie tzn.albo macho z grubym karczychem i IQ poniżej 50-albo jakiś zabiedzony w sobie yntelignet nieśmiały i delikatny jak mimoza.Natura obdarzyła nas kobiety - zmysłem wysokiej rozdzielczości:P po dokładnym filtrowaniu,zostaje niewielki odsetek nadający się do użytku:PZapewne stąd moda na na singelki w ostatnim czasie......Panowie ,najbardziej wartościowe dziewczyny nie polecą na dzikusa by je za włosy do wyrka ciągnął-ani na mamisynka któremu trzeba nosek wycierać.Ogarnijcie się w końcu!!!!!!!!!!!!

Gość gość84
Faceci, a przynajmniej część z nich, posiada także zmysł wysokiej rozdzielczości. Widzą tacy, ze i owszem, te najbardziej wartościowe są często już pozajmowane lub zerkają w stronę bad-boyow, bo taka jest ich natura.

Gość mężczyzna przed trzydz
To bardzo proste. Kobiety lubią, jak się coś dzieje w ich życiu. Łobuz to przecież idealna sprawa do naprawienia, a i zawsze się coś wokół wydarzy...

Gość gość
Kobiety ciągle narzekają, że facet pije nadmiernie, zdradza, bije, poniża itp. A ciekawe, że jest pełno facetów, którzy by tego nie robili :P Prawda, jest taka, że kobiety zajmują dotychczas zajęcia wyłącznie męskie i nie dopuszczają mężczyzn do zajęć do teraz zajętych przez nie wyłącznie. Dlaczego mężczyzna MUSI mieć prawo jazdy skoro kobieta może być kierowcą w związku? Dlaczego mężczyzna wg kobiet NIE MOŻE zajmować się dziećmi czy to w związku czy w zawodzie? Dlaczego to tylko i wyłącznie mężczyzna MUSI utrzymywać rodzinę? Kobiety chcą wszystkiego i nie potrafią pójść na kompromis. Chcą kogoś kto dla innych kobiet jest zły a dla nich dobry, kogoś kto kobietami się nie interesuje a z nimi chce seks uprawiać, chcą mężczyzny i jednocześnie go nie chcą.