Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo my sie zastanawiamy

Nigdy wiecej dzieci Zdecydowalybyscie sie na zabieg

Polecane posty

Gość gość
podwiazanie jajnikow daje 100% tylko musi to zrobic fachowiec, wiem, bo moja matka po 3 cesarce wyblagala to od lekarza. Nie moze zajsc w ciaze. To musi zrobic lekarz a nie szarlatan, ale to nieodwracalne, a sama siebie tak naprawde nie znasz. Ja tez nie znalam, tak naprawde mysle, ze instynkt macierzynski wiekszosci kobiet wlacza sie po 35 roku zycia, wczesniej nie jest psychicznie gotowa na macierzynstwo, tylko ulega presji srodowiska.

Gość gość
Moja kolezanka po urodzeniu 4 dziecka zdecydowala sie na sterylizacje ( w UK jest legalna ). Ja mam jedno dziecko i nie planuje wiecej jednak nie wiem czy maz zdecydowalby sie na wazektomie bo ma znajomego, ktory starszne bole cierpial po tym zabiegu...Do tej pory miewa ale juz rzadziej.

Gość gość
Czy wy jesteście jakies głupie ? kobieta pisze ze nie chce miec wiecej dzieci a wy ja namawiacie .Po co ?

Gość gość
Bo tym tępym babsztylom nie mieści się w pustych lbach, że ktoś może chcieć jedno. Zaraz lament, że będzie samo na świecie, jakby rodzeństwo było jakimś gwarantem. A prawda jest taka, że wiele osób się raz na ruski rok spotyka z rodzeństwem. A najlepsze i tak jest babsko, które namawia na drugie dziecko, żeby w razie choroby mogło być dawcą. Brak słów.

Gość gość
Az dziwie się ze ze żadna jeszcze nie napisała o pustym stole W Święta Bożego Narodzenia hehe

Gość Pani inżynier biomedyczna
Ludzie ogarnijcie się! Kobieta zadaje pytanie a wy po niej jedziecie i wypytujecie się dlaczego nie chce mieć więcej dzieci, że to nie zdrowe dla psychiki dziecka, że to, że tamto :) nie potraficie odpowiedzieć na jej pytanie zwięźle i na temat? Nie zdecydowałabym się na zabieg męża. Mam 2 znajomych, którzy nie znieśli tego zabiegu wzorowo, nie zrobiłabym tego swojemu facetowi. Znając siebie, podwiązałabym prędzej jajowody, niż zaryzykowała operacją męża. I jestem świadoma że moja operacja byłaby niebezpieczniejsza.

Gość gość
"Znając siebie, podwiązałabym prędzej jajowody, niż zaryzykowała operacją męża. I jestem świadoma że moja operacja byłaby niebezpieczniejsza." No tak bo biedny mężuś będzie cierpiał heheheh