Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sie dzieje na tym świecie

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli malutką Nadię. jak matka może skrzywdzić własne dziecko!!!!

Gość gość
widocznie moze 21 wiek od tego jak zyjemy pierdzieli sie ludziom w glowach nie wytrzymuja psychicznie reaguja roznie nawet w tak chory sposob

Gość gość
do tego ksiadz pedofil...

Gość gość
Może, i tyle. Ginie nam naród, ceny jak w krajach najbogatszych, a bieda, bezrobocie, zabobon, stosunki społeczne jak w trzecim świecie. Wybijamy się więc sami. To... zgodne z naturą.

Gość gość
No niestety, najłatwiej się rozmnaża patologia, a takie sytuacje jak ta to niestety największa porażka tego państwa i porażka wszystkich instytucji które są odpowiedzialne za pomoc i opiekę nad rodziną. A rząd zamiast przeznaczyć środki na zwalczanie takich sytuacji to dopłaca do IN VITRO!!!

Gość gość
i to jest wlasnie to! nie ma normalnego zycia jest zycia ale na pokaz jak marchewka na sznurku dla biednego osla my takie osly za ta marchewka a do niej wciaz i wciaz daleko potem rodza sie frustracje psychy choroby ludzie sie zalamuja nie wytrzymuja robia apskudne rzeczy ktorych normalnie nigdy w zyciu by nie zrobili zobaczcie do czego dazy swiat 21 wieku ! do zniszczenia nas ludzi do zniszczenia w nas uczuc wspolczucia empatii milosci stajemy sie jak roboty mechanicznie podchodzimy do wszystkiego wyzbywamy tego co w nas ludzkie bo tak ..... wygodniej w dzsiejszym swiecie aby przezyc czyzby walka o ogien?? a ponoc mamy postep postep i owszem ale emocjonalnie sie cofamy ! przez to gowno jakie panuje na swiecie !

Gość gość
I W OGÓLE ABORCJA POWINNA BYĆ LEGALNA!!!

Gość zywnosc GMO
czy to prawda ze karmili ja GMO?

Gość gość
ta przez ta biede, ceny sa kosmiczne a zarobki smiech na sali. Prauje w banku co druga osoba ma 1200 zł netto

Gość gość
Właśnie w uwadze jest reportaż na ten temat.

Gość gość
ja p*****le oglądacie uwagę, z******abym takiego frajera

Gość gość
ja juz nie moge ogladac tych dzieciobojczyni i dziecibojcow. Ludzie bardziej przejmuja sie psami niż dziecmi!!!!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja p*****le oglądacie uwagę, z******abym takiego frajera xxxxxxxxxxxxxxxxxx taaa, napewno prędzej on Ciebie:D