Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość elsiee

domowe winko moje już bulgoce

Polecane posty

Gość elsiee

parę lat temu pozlewałam kompoty, soki zalegające półki piwnicy do gąsiora i zrobiłam wino opierając się na instrukcjach wuja Google. Były to kompoty z węgierek, jabłkowy sok i miąższ malinowy ( po wyrobie soku). Produkt początkowo nie zachwycił, był lekko rózowy. Trzymając się przepisu - porozlewałam do butelek, wstawiłam do piwnicy i zaglądałam co parę miesięcy. Po 3 latach odważyłam się skosztować. Wyklarowało się, miało delikatny smak i ok. 13 - 14 %! Poszło wszystko w wakacje robiąc furorę u dziewczyn z rodziny! Teraz nastawiłam 20 l z winogron. Jestem ciekawa efektu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×