Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeBe

pytanie o okres

Polecane posty

Gość KeBe

Witam, sytuacja wygląda tak, że dwa miesiące temu okres miałam normalny, skończył się, kilka dni później dostałam plamienia, najpierw wyglądało to jak przybrudzony krwią śluz, stopniowo przemieniło się w ciemnobrązowe, gęste cząstki. Do tego ciągnęło mnie w okolicach blizny po cesarce (w lipcu tamtego roku miałam) i rwało w jajniku. Trochę się zestresowałam, bo koleżanki wspominały o nadżerce. Byłam u gina usg i badanie wyszło, że wszystko w porządku, przepisał mi opakowanie orgametrilu. wybrałam, z 4 dni po skończeniu listka pojawił się 'okres' skąpy i ciemnobrązowy. wnioskowałam, że taki po prostu po tabletkach. Ale dziś dostałam miesiączkę i znowu ani trochę jej nie przypomina, wydzielina jest ciemna, gęsta i taka jakby suchawa, nie jak przy normalnym krwawieniu. i pytanie moje jest takie, czy może któraś może mi podpowiedzieć o co z tym chodzi, czy to od hormonów, czy coś z jajnikami? z góry dziękuję za odpowiedzi. :)

Gość gość
A niby jakim cudem ktoś ma Cie zdiagnozować przez internet? Jeśli masz obawy, idź ponownie do lekarza.