Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc Polla

doradźcie mi podobny kolor lakieru do pazn

Polecane posty

Gość gosc Polla

chodzi o taki przepiękny mleczny kolor jak na zdjęciu w linku, taki rozświetlony, bielutki ale lekko transparentny, - ideał... jakieś propozycje?

Gość gość
a link gdzie?

Gość gosc Polla
no właśnie nie mogę go wkleić.. próbuję ;)

Gość LikeABoss
Mi to wygląda na jasny beż

Gość gosc Polla
czy ja wiem... może. a jakieś konkretne propozycje lakierów? a może ktoś z Was może polecić MLECZNY kolor?

Gość gość
Przecież takich lakierów jest całe mnóstwo. Pooglądaj w dorgeriach.

Gość LikeABoss
Astor, Riemmel, Coral, Miss sporty :P

Gość gość
Inglot i Essie też mają sporo mlecznych odcieni.

Gość gosc Polla
no ja wiem, kupiłam sobie np. z Bell, ale efekt nie jest taki jak na zdjęciu niestety, chciałabym żeby nie wpadał kolor w beż tylko w biel, ale był jednak transparentny. Dlatego pytam na forum, wcześniej szukałam, - nie znalazłam. I jak coś, to jaki numerek?

Gość gosc Polla
tak, z Inglota np. podoba mi się wybielający lakier, a z Essie już patrzyłam, ale trochę drogie te lakiery są. to jak uzbieram kasę, ale i tak szkoda.

Gość LikeABoss
a testowałaś z bell te do french'a?? One maja właśnie takie mleczne odcienie, są białe, różowe. beżowe

Gość gość
Jak dla mnie ten lakier ze zdjecia wpada w róż. Moze to kwestia monitora. Wybielającym z inglota raczej nie osiagniesz takiego efektu, on jest dla mnie dosc mocno transparentny, nie wiem ile warstw musiałabys go nalozyc.

Gość gość
Dokladnie, wydaje mi sie, ze do frencha beda takie lakiery :)

Gość gosc Polla
tak, mam właśnie z tych do frencza. ale on wpada w beżowy. a chodzi mi o to żeby nie wpadał ani w róż.no po prostu czysta biel ale LEKKO transparentna i lekko błyszcząca (nie brokatowa;P) no nie wiem, może wymagania mam za duże :P bo też nie chcę nakładać 4 warstw żeby jakiś satysfakcjonujący efekt uzyskać. a z tych droższych podoba mi się Bubble Bath OPI (chociaż on transparentny to nie jest za bardzo), i Essie Mademoiselle,

Gość gość
Zerknij na essie waltz.

Gość gość
Essie Mademoiselle wpada w róż ;)

Gość gosc Polla
oj piękny:)) idealnie oddaje zdjecie drugie po wejściu w grafikę (nie wiem czy wszystkim tak samo się otwierają w kolejności obrazki) , taki błyszczący, prześwitujący lekko..cudowny! szkoda że taki drogi... wogóle dzięki za pomoc:)

Gość Oba podane przez Ciebie
lakiery wpadają w róż. Tak samo ten ze zdjęcia w linku. masz źle skalibrowany monitor

Gość gosc Polla
ten mademoiselle właśnie nie wiem od czego to zależy, wpada w róż na jednych zdjęciach , a na innych wydaje mi się że nie. nawet w buteleczkach jedne wpadają w róż a inne bielsze są. jak tu: http://weheartit.com/entry/16037078/via/pshiiit

Gość gość
Bo w przypadku niektórych lakierów Essie - zwłaszcza tych pastelowych, mlecznych - zdarzają się dość spore różnice w kolorach w zależności od partii produkcyjnej. Dlatego lepiej kupić stacjonarnie.

Gość gosc Polla
no może rzeczywiście źle odbieram kolory przez monitor, :P ale już wiecie chyba o co mi chodzi :) ma padać w biel haha

Gość gość
Waltz na pewno wpada w biel ;) Najlepiej idź pooglądać na żywo. Może jeszcze coś wypatrzysz.

Gość gosc Polla
no to tak będę musiała zrobić, czyli odkładać pieniądze... ale nie wyobrażam sobie wydać ponad 30 zł...no trudno ;) ten Waltz skoro na pewno wpada w biel, to pewnie będzie to mój wybór:) fajnie:)) dzięki za podpowiedzi!!

Gość gość
W Hebe i Superpharm dość często zdarzają się promocje i można np. w cenie jednego kupić dwie sztuki. Ja mam kilka lakierów Essie, skusiłam się ze względu na kolory, ale więcej na pewno nie kupię, bo jeśli chodzi o jakość, to nie są warte regularnej ceny.

Gość gosc Polla
więc będę czekać na jakieś promocje, bo też czytałam o nich że nie są jakoś specjalnie dużo lepsze od innych, ale kolory to mają ciekawe:) ja u siebie mam Hebe tylko, i jak przechodzę obok półek z essie, to wszystkie bym chciała:)