Gość Albas5 Napisano Wrzesień 27, 2013 Siemka. Od miesiąca się spotykam z pewną dziewczyną i tak ogólnie jeśli nie gadamy o naszych codziennych sprawach to praktycznie nie mam z nią o czym gadać, bo ona ma totalnie inne zainteresowania niż ja. Lubi jeździć na rowerze czy czytać książki, a ja kocham sport, interesują mnie różne seriale zagraniczne czy programy w tv ( mam talent, bitwa na głosy lub x factor ) i nie wiem kompletnie o czym z nią rozmawiać ;/ Zawsze się stresuję przed pójściem do niej myśląc o czym z nią będę rozmawiać oraz tak się czuje jakbym nie miał z nią o czym gadać, a przecież tak nie jest, bo mam jakieś tam zainteresowania. Nie czuję w ogóle "chemii" do niej. Nie wiem czy dać tej relacji czasu, bo ogólnie ja ani ona nie rozmawialiśmy ze sobą jeszcze o tym czy chcemy być związku. Tak to wygląda z boku jakby nikt się nie chciał można powiedzieć wykruszyć co do tego co czuje do drugiej osoby, ale ja jej nie kocham, a co najwyżej lubię ją i lubię z nią spędzać czas. Nie wiem co zrobić dziewczyny, macie jakieś rady czy byłyście w podobnej sytuacji mniej więcej lub czy mnie rozumiecie ? Pozdrawiam i proszę o rady. Mamy po 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach