Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwa232

Zakochałam się jak głupia walczyłam a on mnie nie chce

Polecane posty

Gość wrażliwa232
Teraz to właściwie bez znaczenia. Mimo tego co napisałam, co zresztą podtrzymuję i w co wierzę, że nastąpi, to wiem,że głęboko w sercu nadal go kocham i tęsknię za nim. Życzę mu dobrze, bo jaki by nie był, to każdy zasługuje na szczęście.

Gość Jij
I życzę, żebyś zapomniała :) Niektórzy mówią, że lekarstwem na miłość jest.. nowa miłość :) Może to prawda? Trzeba sprawdzić! :) Tylko póki co odpowiednich kandydatów brak :P

Gość gość
Jak jestescie z trojmiasta to spoko. Mam pewien przypadek faceta ktory tak robi. Ma typowe zachowanie narcyza. Mowil do mnie kiedys ze piekna, madra itd. dopoki nie dostal tego czego chcial. Ja Cie rozumiem dziewczyno bo przechodzilam podobnie. Na szczescie jestem juz w szczesliwym zwiazku. Ale jak o nim pomysle to krew mnie zalewa

Gość gość
Ja w życiu nie walczyłam o faceta. Jak mnie zdenerwował po raz n-ty to zapodawałam kopa w doops i problem z głowy.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli i czuje naprawdę, jak sie zachowywać wobec niego aby Cię nie lekcewazył, czy macie jesze szanse na reaktywację, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl