Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarosław60

Syn przynosi mi wstyd

Polecane posty

Gość Jarosław60

Ma 23 lata, studiuje beznadziejny kierunek (filologia polska), ciągle jest na moim utrzymaniu (nie licząc jego dodatkowych zarobków z ulotek i pisania tekstów reklamowych), nie ma prawa jazdy (nie planuje nawet) i w dodatku nie potrafi sobie znaleźć dziewczyny (przyprowadza do domu koleżanki, ale na bank jest prawikiem z tą jego niemrawością). Jest też brzydki i wychudzony.Nie wdał się ani trochę we mnie. Przystojnego, przedsiębiorczego, męskiego mężczyznę, który może pochwalić się różnymi sukcesami i dużymi zarobkami. Ani trochę. Planuję go wyrzucić z domu, bo się wstydzę, że to mój syn.

Gość Jarosław60
Proszę o wypowiedzi.

Gość gość
Nie masz się czym chwalić. Co z tego, że jesteś przedsiębiorczy i podobno (bo to kwestia gustu i dyskusji, może być daleko od tego, co Ty sam uważasz) przystojny, skoro nie jesteś człowiekiem i nie masz ludzkich uczuć nawet choćby dla własnego dziecka? Dla mnie nie jesteś wart kompletnie nic.

Gość gość
prowokacja

Gość Jarosław60
Stwierdzam tylko pewne fakty. Mam się wstydzić tego, że tyle osiągnąłem w życiu i udawać skromnego tyle dlatego, żeby kogoś o to głowa nie bolała? W życiu. Syn z kolei jest tępym nieudacznikiem, ciamajdą, która plami moje dobre imię i żałuję, że pomimo moich starań nie wyrósł na prawdziwego mężczyznę.

Gość Jarosław60
Sam żeś prowokacja kolego. Ja tu się żalę na syna, a taka poczwara jak ty jeszcze zarzuca mi zmyślanie. Odpieprz się.

Gość Jarosław60
To co mam zrobić?

Zes z****l sprawe i tyle... Ulotki?! WTF?! Co to za zajecie (nawet dorabianie) dla faceta 23lata????? ;) to juz lepiej zeby nic nie robil

Gość gość
jak mozna mowic tak o swoim dziecku sam sobie wystawiasz laurke ''ojciec od siedmiu bolesci'' i nic ci nie pomoze ze jestes przystojny, przedsiebiorczy meski etc i bla bla bla

Gość gość
Męski mężczyzna... oszołom usunął komentarze, pewnie jakiś wypierdek polityka, oni tak rozwiązują problemy ;-)

Gość gość
Przewrażliwiony pedałek :-)