Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaaaaa886

Test owulacyjny pozytywny 4 dzień FOTO

Polecane posty

Gość magdalenkaaaaaaa886

Witam, staramy się z mężem o dziecko, pierwszy raz użyłam testów owulacyjnych, 4 dzień z rzędu mam pozytywny (poniżej zdjęcie z dzisiaj) a jest to juz 19 dzień cyklu, temperatura pochwy z przed chwili 37.0, trudno mi zinterpretować, bo z tego co się domyślam niekoniecznie jest to normalne, ażeby mieć 4 dni owulacje, czytałam również o możliwości wcześnie wykrytej ciąży przez paski owu, ale raczej sceptycznie podchodzę do tematu, bardzo proszę o waszą interpretację, może któras z Was miała taki przypadek? Pozdrawiam http://img843.imageshack.us/img843/5457/qwj7.jpg

Gość gość
Czytałaś ulotkę dołączoną do testu?

Gość gość
To nie jest pozytywny test owulacyjny.

Gość gość
Testy owulacyjne najlepiej wykonywać z popołudniowego moczu, nie z porannego.

Gość gość
Nie jest pozytywny, bo kreska jest zbyt jasna. Natężenie koloru powinno być zbliżone.

Gość magdalenkaaaaaaa886
wyraźnie na ulotce mam zapisane, iż w przypadku gdy kreska (T) testowa jest intensywniejsza od kontrolnej (C) test jest pozytywny

Gość gość
Jeśli po prawej jest kontrolna to coś jest nie tak, bo jest za jasna.

Gość gość
test wyszedł ci pozytywny, ale trudno powiedzieć jaka jest przyczyna czwartego dnia dodatniego, skontaktuj się ze swoim ginekologiem, a najlepiej cierpliwości i za ok 10 dni zrób test ciążowy :)

Gość magdalenkaaaaaaa886
niecierpliwość mam na drugie, ale dziękuje i spróbuje poczekać, a testy kupię inne i jutro również zrobię

Gość gość
to nie jest test pozytywny, qw ulotce jak byk napisane, wmawiasz sobie

Gość gość
Spróbuj na innych testach kiedy będą także dodatnie idź do lekarza, podobno hormon ciążowy HCG krzyżuje się z LH słyszałam o przypadkach wykrywania ciąży testem owulacyjnym, ale nie wiem czy w twoim przypadku to za wcześnie nie jest, cierpliwości i dystansu życzę :)

Gość gość
wynik pozytywny- może masz wysoke stężenie hormonu i dlatego test ci wychodzi kilka dni pozytywny

Gość gość
test pokazuje jedynie skok piku LH, czyli że owulacja wystąpi w przeciągu kolejnych kilkudziesięciu godzin, więc jest możliwe, że wychodzi ci pozytywny

Gość gość
Dziewczyny na moich testach również jest informacja, że test owulacyjny w 2 przypadkach może być pozytywny. Jeśli (na moich) kreska od max jest ciemniejsza od tej dalszej lub obie są takiego samego koloru... negatyw to gdy jest tylko 1 kreska lub gdy kreska od max jest wyraźnie jaśniejsza od drugiej... moim zdaniem test jest pozytywny... i ja mam taką sytuacje że dziś jest 4 dzień i test pokazuje mi 2 ciemne kreski. O takim samym kolorze... i nie wiem dlaczego tak jest a wizyte u ginekologa mam dopiero w nowym roku :/