Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co on zrobil wczoraj

Polecane posty

Gość gość

Mam dobrego znajomgo. Znamy sie od kilku lat. Na poczatku coś między nami było, ale z racji tego, że on sie nie chciał angazować "związek się rozpadł" i pozostała "przyjaźn". Ostatnio nie mielismy dobrego kontaktu, on mnie troche irytował itp. Wczoraj były moje urodziny o których zapomniał. Przyznaje, że zrobiło mi sie troche przykro. Wiedziałam, też że z kolegami zp racy na ten weekend miał jechac do wynajetego domku na "integracje". No i położyłam się wczoraj wieczorem spac i o 24:00 dzwoni on. Podbity. Okazało się, że zmarł wczoraj jego dziadek. A on nie ma jak wrócić do domu na pogrzeb ( mieszka na drugim końcu Polski). I wylewał mi żale do sluchawki, że miał c*****y tydzień jeszcze teraz "to". Przeprosił mnie ze zawraca mi głowe, ale nie miał z kim pogadać. ( od kiedy on taki sentymentalny) I teraz w sumie nie wiem jak się zachować. troche mi przykro, że nie pamietam o urodzinach, ale zaraz potem myślę sobie, że przecież nie jestem zasraną księżniczką i śmierć dziadka jest ważniejszą rzeczą. Powinnam do niego zadzwonić czy olać?

Gość gość
No nie. Oczywiście, że nie. Tylko poprostu zastanawiam sie czy "srzelanie focha" z powodu moich urodzin w takim wypadku ma sens. Czy w ogóle wypada?

Gość gość
nie wypada, ale typa olej, bo jestes tylko darmowa chusteczka

Gość gość
jak jestes przyjacielem to pomozesz, jak nie to olejesz, w koncu dla egoisty wazniejsze sa jego wlasne uczucia niz przyjaciela, prawda? :) sluchaj rad wyzej, piszą z doswiadczenia.

Gość gość
a od kiedy przyjazn dziala w 1 strone? on jest takim przyjacielem, ze zapomnial o urodzinach, a ona ma byc lepszym przyjacielem :D a dlaczego?

Gość gość
Egoistką napewno nie jestem. Tylko mam wątpliwości czy on by sie tak marwtił o mnie. :P Już mam taki charakter, że sie ow szystkich martwie i niestety przez to dostaje po d***e.

Gość gość
No właśnie- ktoś trafił w sedno przyjaźń powinna działać wobie strony. Heh.