Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka_od_pierwszego_wejrzenia

Nowy fantastyczny sklep odzieżowy

Polecane posty

Gość Fanka_od_pierwszego_wejrzenia

www.can-die.com Właśnie znalazłam w internecie nowy sklep z damskimi ciuchami. Jak dla mnie rewelacja, od razu kupiłam dwie bluzki (nawet nie powiedziałam mężowi :) ). I w ogóle jaki fantastyczny pomysł, wszystko takie ładne, wystrój, zdjęcia, filmik promocyjny :) Polubiłam ich na fb, bo coś czuję że to będzie coś wielkiego :) Sprawdźcie same :) http://www.facebook.com/CanDieCom Jejku jejku, nie mogę przestać przeglądać ich materiałów, chyba się zakochałam :)

Gość Agniesia88
Jeeeeej, rzeczywiscie!! Od razu polubilam! :) Wszystko super sliczne :) moze naciagne rodzicow na jeden zakiet :D

Gość MiśkaZZ
a ja juz ich widzialam, bo sa z lodzi i wszedzie wisza ich plakaty... mi strasznie podoba sie ten filmik i teraz zastanawiam sie czy by sobie nie kupic tej czarnej bluzki w czachy ;)

Gość Maria1104
Wooooow, bardzo bardzo fajne! :) Właśnie zamówiłam dla mojej córki sweter z różą, bardzo lubi takie nieco orientalne klimaty :) Chociaż logo sklepu mnie trochę przeraża haha :)

Gość gość
jak dla mnie troche za bardzo kontrowersyjne. ale ciuchy ciekawe

Gość gość
Jakie cudne rzeczy!! Od dawna czekałam na taki sklep :) Ciekawsze niż standardowe, ale nie przesadzone. Kupiłam bluzkę w papugi! :D Jeeeeeej, ale fajnie :) :)

Gość gość
Aa ja też widziałam plakaty w Łodzi, baardzo fajne!! I ogólnie super ciuchy, juz ich polubiłam na fb :)

Gość anetka28
O kurcze, ale super sklep. Na pewno polecę znajomym ;)

Gość gość
ta koszula w czachy to tragedia :O reszta ciuchow nie rozni sie od zary czy h&m nie ma sie czym podniecac, zwlaszcza ta tragiczna reklama tych pseudo-uzytkowniczek, pisanych przez jedna i te sama osobe :O

Gość gość
autorko tematu ośmieszasz się wpisując tyle zmyślonych opinii tutaj. Żenada.

Sklep fajny! A słyszałyście może o sklepie www.lumalook.pl ? Z tego co słyszałam to marka Pardon! jest mega, ale nie wiem jak opinie innych...