Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narkogość

Czy przeszkadzałoby wam że dziewczyna

Polecane posty

Gość Narkogość

Próbowała w przeszłości różnych używek? Ja brałam extasy, amfetaminę, kółka, bzika, piłam spirytus, dużo wódki, wina. Aktualnie czasami tylko zajaram ganje, jeszcze rzadziej wezmę kreskę fety, ale rtylko wtedy gdy jestem na maxa zmęczona a nie mam czasu odpocząć, piję tylko piwo jeśli już.

Gość gość
jeżeli byłaby to definitywna przeszlosc to nie, ale jeśli jeszcze obecnie "czasami" coś zażywa to tak

Gość gość
wszystkie narkusy to żywy kau 🖐️

Gość gość
tak jak wyzej, jesli bylaby to przeszlosc to jest to do zaakceptowania. natomiast jesli ktos probuje uzywek na bieżąco, to dziekuje za taka kobiete.

Gość prawictwo pospolite125
tak narkomanki odpadają .. JAkby brała tylko marihuane to nie byłby problem , ale inne uzywki bym skreslił taką

Gość Narkogość
Wiesz kiedyś paliłam blanty dzień w dzień i wtedy to robiło mnie głupią. Teraz palę czasami dla relaksu i uważam że nie ma to większego wpływu na mnie, jeśli już to pozytywny, jestem spokojniejsza i w dobrym humorze. Ganja to nic takiego.

Gość Geroy
prawictwo "brała marihuane" dożylnie? rozwaliłeś mnie. Lepiej spróbować i stwierdzić, że coś jest złe, niż słuchać tępaków, którzy słuchają wieści z mediów. Nie przeszkadzało by mi to.

Gość Narkogość
Mam 20 lat. Nie muszę robić żadnych badań, to że brałam to nie znaczy że się puszczałam.

w jakim sensie dożylnie ? brac w sensie ogólnym . Poza tym trawe sie pali a nie wstrzykuje

Gość Geroy
też właśnie pali się, nie bierze

Gość Narkogość
Ani nic nie wstrzykiwałam ;) prawictwo marihuany się nie bierze dożylnie, bo mieszają z tłuczonym szkłem żeby bardziej kopała hihihi :D:p

laske która by brała extasy bym skreslił a taka ktora ma epizody z trawą bym zaakceptował Extasy niszczy psychike i tylko idioci to biorą.

Gość Alfred234
Nie. :classic_cool:

Gość Narkogość
Extasy wzięłam 2 razy. Nie sądzę żeby mi zryło psychę. Kinky reggae nawet mogłabym zrobić te badania, ale nic by nie wyszło na 100% bom dziewica ;)

Gość gość
mam dowód http:// www.youtube.com/watch?v=_MjxF04WlQQ

Gość Narkogość
Dla tych którym by to nie przeszkadzało mam jeszcze jedno pytanie: czy sami próbowaliście czegoś? Bo mi się podoba chłopak który raczej niczego nigdy nie wziął. Przyznam mu się oczywiście, nie będę kłamać tylko chce się przygotować :)

Gość Geroy
poza kółkiem i bzikiem to samo co Ty

Gość Narkogość
Geroy dzięki za odp :) kółka stanowczo odradzam jakby co!

Gość gość
ale ty jesteś narkomanka :O nie chodzi już o trawe, ale sama napisałaś, ze nadal czasem bierzesz amfetamine. Jesteś na prostej drodze do uzależnienia, skoro dla relaksu musisz brać narkotyki, a więc jesteś na prostej drodze na samo dno :O sorry ale wolałbym dziewczyne która dla relaksu ogląda TV ewentualnie pije piwo, a nie bierze amfe.

Gość Narkogość
Źle zrozumiałeś. Dla relaksu palę maryśkę. Lubię przypalić sobie w weekendy i tyle. Fetę ostatni raz brałam miesiąc temu, nie dla odprężenia tylko padałam z nóg a miałam kilka rzeczy do załatwienia. Tak ot sobie nie biorę.

Gość gość
jesteś narkusem, nadajesz sie tylko do utylizacji. take prawde 🖐️

Gość gość
skoro padałaś z nóg to trzeba było sobie mocną kawe wypić albo energetyka :O a nie od razu amfe brać. Ja też czesto padam z nóg a jakoś narkotyków nie biorę :O I lepiej nie przyznawaj się nikomu, że brałaś narkotyki. U 80% facetów byłabyś skreślona po takim wyznaniu. Gdyby mi laska powiedziała, że kiedyś brała to od razu przestałaby być dla mnie kandydatką na wspólne życie. Ktory facet chciałby się związac na powaznie z narkomanka? I jeszcze z taka wziąc slub i miec dzieci? :O

Gość Narkogość
Pomijając to, że narkus przez miesiąc mając kasę i dostęp do amfy na pewno by nic nie wziął (informacja dla niedomyślnych-ironia) tak jak ja :) to nawet gdybym była narkusem, wolę nim być niż takim debilem jak ty ;) ztylizuj swÓj mózg, jeśli jest co.

Gość gość
prawda boli?:D narkoman = śmieć, najniższy sort społeczny. uświadom to sobie 🖐️)))

Gość gość
Każda dziewczyna wygląda źle z papierosem. Każda dziewczyna wyglada bardzo źle kiedy jest pijana w sztok. A dziewczyna mająca doświadczenia z narkotykami to juz w ogóle DNO. Tyle w temacie. Normalny facet szukajacy partnerki na życie, z która mogłby założyć rodzinę i wieść spokojny żywot, nawet by na ciebie nie spojrzał, skreslilby cie od razu gdyby sie dowiedzial, że ćpałaś. Masz szanse tylko facetow, którzy są takim samym dnem jak i ty.

Gość Narkogość
Zutylizuj* do gościa wyżej. Po dwóch dniach spania po 1h miałam przed sobĄ cały dzień pracy, kawa nic by nie dała. Dosłownie zasypiałam na stojąco. Nie mam zamiaru sama się z tym wyrywać, ale jak zapyta to nie będę kłamać