Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mishka18

Zielony sluz w ciazy 9 miesiac

Polecane posty

Gość Mishka18

Od jakos poltora tygodnia wylatuje mi taki zolty sluz na wkladce ma kolor jakby jasno zielonkawy jest taki wodnisto gestawy jakby . Bradzo mnie on zamartwia zawsze z nocy jak wstane i ide sie zalatwic wyleci mi go troszke wiecej myslalam ze to wody plodowe ale bylam w szpitalu kilka razu juz z tym powodem i za kazadym razem test na wody plodowe jest negatywny a infekcji niby nie ma Co to moze byc ?? Bardzo mnie to martwi ruchy dziecka czuje tak samo dodam tez ze ten sluz nie smierdzi ani nie mam zadnego bolu ani pieczenia w okolicy pochwy Wiec dlaczego jest jasno zielonkawy bardzo mnie to niepokoji Pomocy ;(

Gość gość
Czop śluzowy

Przeciez bylam w szpitalu z tym problemem niejdenokrotnie mowili ze nic sie nie dzieje wiec dlaczego to jestjasnozielone czy to moze byc cos nie tak ze np dziecko chore albo cos ?

Gość gość
przyjeli mnie do szpitala i wywolali porod bo wydalenie smolki jest dla plodu niebezpieczne

Gość gość
nie mam pewnosci czy u ciebie jest podobnie ale zielony kolor sluzu nic dobrego nie wrozy!!

Gość gość
Już tak nie straszcie dziewczyny... Skontaktuj się ze swoim ginekologiem ale bez paniki bo prędzej od tego urodzisz szybciej niż od tego śluzu.

Gość gość
od kiedy czop sluzowy jest zielony... mi wypadlcaly nagle i byl brazowy otoczony krwia, nic w nim zielonego nie bylo. autorko zadzwondo swojego lekarza i zapytaj sie , ja dzwonilam z kazdym glupstwem, wkoncu od tego jest i za to bierze pieniadze, mysle zeon ci lepiej pomoze niz my tutaj

jak to test na wody płodowe Ci robili?? to nie zbadali Cię, nie sprawdzili jaki kolor mają wody? co to za szpital? a w którym tyg. jesteś?

wlasnie dzisiaj bylam w spzitalu po raz kolejny bo brdzo sie nastresowalam i znowu wrucilam do domu i mi powiedzieli tak : sluz jest zielonkawy ale to normalne w ciazy czasami sie tak zdarza wody plodowe sa w normie i nie sacza sie . takze ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec bardzo ale to bardzo to przezywam

Gość gość
Miałam zielonkawy śluz pod koniec ciąży, ale lekarz stwierdził że to może być spowodowane pessarem, faktycznie jak go w końcu wyjął okazało się że infekcja była, ale nic groźnego. Skoro nie wody, to co najwyżej możesz badania pod kątem infekcji zrobić.

Gość gość
A kolor śluzu nic wspólnego ze stanem dziecka nie ma, to zielone wody mogą świadczyć o zagrożeniu. Ale u mnie i z takimi obeszło się bez najmniejszego problemu.

Gość gość
Lekarzem nie jestem,ale pierwsze co przyszlo mi a myśl ze dziecko wydalilo smółkę i wody są zabrudzone,a dziecko moze sie zatruć, ale skoro wody ci sie nie sączą to poszlabym do lekarza prowadzącego ciaze o jakieś badania,lepiej dmuchać na zimne..

Gość gość
Przeczytalam artykul przed chwila,dziewczyna miala tak jak ty,i tez bez innych objawów i okazali sie ze wdala sie infekcja i miala zapalenie ścian pochwy,nie jest to groźne ale wiadomo nieleczona infekcja niczego dobrego nie wróży.