Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostkowa

polecicie jakis dobry inhalator

Polecane posty

Gość gostkowa

Jak w temacie,wyjdziemy za kilka dni ze szpitala i bede musiala kupic synkowi inhalator polecicie jakis ?

Gość gość
teraz jest w lidlu na promocji całkiem niezły kosztuje 99 zł

Gość gość
w lidlu już wykupili

Gość gość
w biedronce będą takie jak w lidlu

Gość gość
ja byłam wczoraj, kupiłam, było jeszcze pare, dziś uzyłam trochę buczy, ale ogolnie nie wygląda zle, ponoc warto mieć taki sprzet....

Gość gość
Ja mam taki o wygladzie zuczka, fajnie wyglada i ma dobre parametry. Widziala go u nas w zabiegowym na oddziale dzieciecym w szpitalu- Flaem Nuova Magic Care Żuczek Mr Beetle. Ale trzeba poszukac okazji, ja kupilam w aptece internetowej za 150zl a widzialam tez że 250zl i to na allegro. Moje dzieci go lubia. No i zbiorniczek jest taki zamkniety i jak dziecku się przechyli czy nawet spadnie to się nic nie wyleje, a w tym z lidla się wylewalo bo mialam pozyczony nim kupilam swój, i ten z lidla byl też glosniejszy.

Gość gostkowa
Kazdy burczy,bardziej chodzi mi o taki z ktorego sie niewylewa robiacinhalacje np na lezaco.....

Gość gość
polecam firmy Medel, ja kupiłam na allegro za 140zł

Gość marek

Ostatnio planowałem kupić jakiś inhalator, w aptece pani polecała mi taki mały model Simple od Sanity,. Podobno do sporadycznej inhalacji jest w porządku, ale jakoś tak nie jestem do końca przekonany bo to jednak taki model kieszonkowy i nie wiem jak będzie działał więc jak ktoś ma doświadczenie to się podzielcie.