Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunąć Qvo6 Mozilla Firefox

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam to co kazali na stronie czyli: * w opcjach zmieniłam stronę startową na inną, * w panelu sterowania usunęłam "Wsys Control", * w "zarządzaj wyszukiwarkami" nie mam tego, więc nic nie zrobiłam, * w "narzędzia "dodatki" "rozszerzenia" też go nie ma... A dalej się otwiera! Co mam zrobić, żeby się go pozbyć? Nie wiem skąd się to wzięło...

Gość fiki93
dodaj usuń programy - tu jeszcze poszukaj ctrl+alt+del zobacz czy masz w procesach

Gość gość
Weszłam jeszcze w skrót m.f. we "Właściwości" "Element docelowy" pozbyłam się tego. W panelu sterowania nic już niestety nie ma... albo nie wiem, ślepa jestem? W "procesach" też nic - chyba że tam się powinno to dziadostwo jakoś inaczej nazywać, w każdym razie nie znam się na tym...

Gość gość
Aha i w Chromie zrobiłam to samo i znikło...

Gość gość
Ale ja głupia... przejrzałam pulpit dokładnie i okazało się, że jest jeden plik którego w ogóle nie kojarzę - nie było go w panelu sterowania, więc usunęłam z niego wszystko co nie wiem czym jest... zostawiłam tylko drukarkę, internet, skype i to co sama używam i wiem czym jest. Tylko że teraz kilka rzeczy mi nie działa :P Ale tego dziadostwa nie ma!!!!

Gość gość
Może mi ktoś pomoże albo założę nowy temat :D Oglądam "Kobieta na krańcu świata" na komputerze przez stronę tvnplayer. Przeją reklamy włączam "play" i nic. Dlaczego teraz nie działa? Sprawdzałam na jakichś innych programach i też nie działa...

Gość gość
Jeśli nawet reklam nie widzisz to zainstaluj silverlight ze strony microsoftu, znajdziesz w google :D

Gość gość
Nie no reklamy idą, a jak czas na program jest tylko kręcące się kółeczko i tak na wszystkich przeglądarkach.

Gość gość
Pewnie coś popsułam jak usuwałam to dziadostwo :(

Gość gość
Nie doczytałem, postępuj zgodnie z instrukcjami w ostatnim poście http://to.ly/phnG a jeśli nie pomoże to odinstaluj silverlight i zainstaluj wersje 5.0 oraz wyłącz w ustawieniach automatyczną aktualizacje :D

Gość gość
mam problemy w pierwszym punkcie więc go po prostu odinstaluję.

Gość gość
Znowu coś popsułam!! Ta strona i jeszcze inna na której piszą co zrobić już nie działa. No normalnie chyba mnie zaraz coś trafi!

Gość gość
Udostępnij mi pulpit i zapłać 50 zł to doprowadzę twój komputer do stanu używalności. :classic_cool:

Gość gość
Zapraszam! Jak to jest że zawsze coś popsuje jak inne naprawię? to już przechodzi ludzkie pojęcie! Znowu będę musiała prosić swojego przyjaciela, żeby mi pomógł, a on znowu będzie się ze mnie śmiał... :/ Tak jest za każdym razem jak się coś zepsuje na komputerze, a ja próbuję sama naprawić. Za każdym! Usunęły się dwie rzeczy z pulpitu ale to nie moje... może były niepotrzebne. Oby! Grrrrr

Gość gość
Już nigdy ale to nigdy w życiu nie będę nic naprawiać!!! ...a teraz idę do kuchni piec te cholerne ciasteczka w podzięce. Uff już mi złość przeszła ;)