Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Facet brunet 182 wzrost przystojny wojskowy lekko po 40tce nie ma powodzenia u kobiet?

Gość gość
za niski jesteś karzełku

Gość gość
z tej samej przyczyny z której naprawdę piękna zgrabna dziewczyna nie ma brania u facetów:o znasz takie przypadki? ja też nie:D podobnie nie znam przypadku żeby naprawdę przystojny facet nie miał powodzenia u kobiet. i nie bardzo wierze w istnienie takich sytuacji - wyjątek jakiś mocny defekt charakteru lub psychiki🖐️

Gość ea1
może jesteś za bardzo pewny siebie

Gość gość
kobiety nie podrywają facetów więc przystojny mężczyzna może być sam.

Gość gość
bo zadna nie chce byc musztrowana poza tym, wojskowy po 40 to juz emeryt:D

Gość gość
bo sie za malolatami ogladasz, a powinines za babami 40 letnimi, ktore z reguly maja mezow i dzieci

Gość gość
Ostatnio chcialem wrpcic do swojej bylej. Udalo mi sie nawiazac z nia kontakt ale balem sie powiedziec jej prawde wiec powiedzialem jej ze mam kobiete. Mialem nadzieje ze moja ex bedzie zazdrosna i sama bedzie chciala do mnie wrocic. A stalo sie tal ze zerwala ze mna wszelkie kontakty. Dlaczego???

Gość Jedna taka z Lublina
Jesteś po 40tce i za dziewczynami się oglądasz ???? Dobrze ci ktoś tu napisał - za stary już jesteś na dziewczyny , nawet na fajne 30tki. Teraz to już zostały Ci rówieśnice po rozwodach lub wdowy !!!!

Gość bryku bryku
Nie napisał że ogląda się za młodymi dziewczynami. Ale fakt, już jest starszawy, przynajmniej dla mnie 26latki

Gość gość
Ok ale powiedzcie czemu moja byla zarwala kontakt zamiast wrocic? Napisalem o tym wyzej

Gość gość
Ktos mi to wytlumaczy?

Gość Jedna taka z Lublina
Minęło trochę czasu i już nie jest Tobą zainteresowana. Czy to tak trudno zrozumieć ?? Daj jej spokój i idź do parku, gdzie emeryci grają w szachy.

Gość gość
Probowalem ja odzyskac przez 3 lata w koncu nawiazalem kontakt z nia ale na spotkaniu wymyslilem ze mam nowa wspaniala kobiete. Chcialem zeby byla zazdrosna i chciala szybko do mnie wrocic. Ale ona nie byla zazdrosna tylko zerwala ze mna kontakt tym razem na zawsze. Co zrobilem nie tak?

Gość gość
Bylem tez na portalach randkowych poznalem dosyc fajne kobiety .potem mialem je w znajomych na portalach spolecznosciowych, ale po krotkim czasie mnie pousuwaly. Co jest ze mna nie tak? Byla mnie olala tamte usunely. Co jest?

Gość gość
Jesteś po 40stce czyli już za stary.

Gość gość
Ale mnie nawet rowiesniczki wyrzucaja ze znajomych:(

Gość gość
Pogada ktos ze mna?

Gość gość
Haha, facecie, który próbował wzbudzić zazdrość w kobiecie. Tak się nie robi. Mój były też tak zrobił. Tak mnie zranił tą nową, leżałam w łóżku jak martwa, bo on kocha inną, bo mu z inną dobrze. Postanowiłam zapomnieć, dać mu cieszyć się swoim szczęśliwym życiem u boku ukochanej, płakałam jak głupia, na samą myśl, jak jej mówi, że ją kocha to wybuchałam płaczem. Co się okazało, że chciał bym była zazdrosna :( No myślałam, że uduszę za to cierpienie. Wynoś się jej wyznać prawdę, powiedz, że zmyśliłeś, bo chciałeś by była zazdrosna. Powiedz, że Ci zależy. Nie baw się w głupie gierki więcej, bo sam widzisz co z nich wynika, walcz o nią by była Twoja, zabiegaj, a nie igraj ile wlezie. Nie tak się zdobywa kobietę, tylko staraniami i zachętami, komplementami. Ma się czuć jak jedna jedyna, a nie koło zapasowe, gdyby Ci z "wymyśloną laską" nie wyszło!

Gość gość
To juz rozdzial zamkniety. Ale nadal zastanawiam sie czemu wszystkie mnie odrzucaja

Gość gość
skoro chciałes wrócić do byłej to po jaką cholerę mówiłeś że się z kimś spotykasz

Gość gość
Chcialem zeby byla zazdrosna i zeby sama podjela inicjatywe

Gość gość
no to podjeła kazała ci spadać

Gość gość
"gość Chcialem zeby byla zazdrosna i zeby sama podjela inicjatywe". Nie przejęła inicjatywy, bo była porządna, a nie taka, co to każdemu włącznie z żonatym do łóżka bez problemu wskoczy. Jako porządna zrozumiała, że kogoś masz, więc dla niej stałeś się "zajęty", czyli "nietykalny". Nie chciała rozbijać Twojego związku. A jeśli jej na Tobie zależało, to jeszcze bardzo się nacierpiała słysząc, że kogoś masz. Żadna normalna kobieta nie podejmie żadnej inicjatywy z powodu zazdrości, nie wiem skąd taki mit panujący wśród mężczyzn, a raczej wśród facetów. Bo mężczyzna, czyli ktoś odpwoiedzialny za swoje czyny, nie będzie prowadził durnych gierek i ranił kogoś, by podbudować swoje ego.

Gość gość
ale ja myslałem ze taki sposób bedzie najlepszy,ze bedzie czuła sie zagrożona i bedzie chciała szybko wrócić. Kłamałem równiez w innych kwestiach żeby w jej oczach pokazac sie jako ciekawy człowiek -w koncu odkryła całą prawde i zerwała kontakt.

Gość gość
Juz nie mam szans- ale dlaczego inne kobiety ode mnie uciekają. Poznałem na portalach randkowych dodałem do znajomych a za chwile wszystkie mnie usunęły. Dodam ,ze jestem po rozwodzie(zona tez mnie zostawiła) Juz sam nie wiem co ze mna nie tak. Inni mają powodzenie ,a ja nawet koleżanki nie mam

Gość gość
A do Autora tematu. Znam wielu żołnierzy, młodszych i emerytowanych. I powiem tak, jakie mogą być powody, że nie masz powodzenia (niektóre to wyobrażenia, mniej lub bardziej stereotypowe, ale tak myślą o żołnierzach kobiety-cywile): - po prostu się jakiejś kobiecie nie podobasz pod względem wyglądu i charakteru - może się obawiać, że w domu będziesz trzymał podobną dyscyplinę, do jakiej przywykłeś w wojsku - może sądzić, że masz problem z alkoholizmem lub możesz być agresywny (prawdziwy żołnierz, a nie z przypadku czyli np. z rezerwy, powinien być mniej tchórzliwy i nie jest to raczej człowiek, który całe życie był spokojnym milczkiem) lub zmagać się z problemami z powodu PTSD - niektóre kobiety sądzą, że pewnie byłeś na jakiejś wojnie i kogoś zabiłeś i to jest dla nich nie do zaakceptowania, nawet jeśli zrobiłeś to wyłącznie w obronie własnej (a może nie zrobiłeś wcale, bo nie opuszczałeś bazy albo całą karierę wojskową jako oficer przesiedziałeś za biurkiem, ale pierwsza lepsza kobieta, która Cię nie zna, tego nie wie) - istnieje jeszcze przekonanie, że wojskowi nie są lotni, bo nie powinni, skoro ich zadaniem jest wykonywać rozkazy (bzdura, bo żeby naprawdę dobrze wykonać zadanie, trzeba być inteligentnym człowiekiem, a nie maszyną ślepo słuchającą rozkazów) i dlatego, że są niewykształceni (przez wiele lat to była niestety prawda, do dziś w wojsku jest wiele osób po samej podstawówce lub gimnazjum, ale to się już powoli zmienia) - jest to też błędne przekonanie, bo jak wszędzie znajdziesz wśród nich osoby, które nie potrafią zliczyć do pięciu nawet mimo wysokiego wykształcenia, a znajdziesz też bardzo inteligentnych i wartościowych ludzi - niektóre kobiety bardziej znające realia wojenne mogą się też obawiać, że może podczas jakiejś misji zg****iłeś jakąś kobietę, przecież do tego nikt się nie przyzna Jak widzisz, powodów może być wiele i trudno powiedzieć, dlaczego akurat jakaś kobieta nie chce być z Tobą. Ale to są wszystkie możliwe powody.