Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mops

Polecane posty

Gość gość

mój partner zarabia 1500, ja mam kuroniówki 460zl. skonczy mi sie za 5 miesiecy ona, wiec zostaniemy na golej pensji. mam pytanko jak pojde w marcu to nie dostane rodzinnego, bo biorą z trzech ostatnich miesięcy, tak? wiec musze isc w czerwcu aby wyszlo nam 500zł na osobę. i co mam tam powiedzieć, że jestem w związku partnerskim? nie chcę składać fałszywych zeznań.

Gość gość
rodzinne jest przyznawane na podstawie dochodów za 2012 rok :D a nie za 3mce :) możesz iść już dziś złożyć wniosek o ile nie przekraczałaś dochodu w 2012 roku

Gość gość
caly rok kuroniówka 450 plus pensja 1500. wiec 2tysie na 3 osoby to będzie 630zl. przekraczamy. czyli co dopiero za rok dostane?

Gość gość
no to rodzinne dostaniesz dopiero za rok a może dwa :d jeśli nie utracisz zasiłku, skąd ty masz taki długi zasiłek?? pół roku się wypłaca bezrobotne z tego co pamiętam

Gość gośćuwkaAA
tam gdzie jest duże bezrobocie jest rok kuroniówki

Gość gość
jak nie masz męża jesteś samotna matka podaj faceta o alimenty, jego dochody nie beda się liczyć macie dzieci?

Gość gggkkkksss
ale ona pisze że kuroniówkę bierze cały 2012 i 2013 i jeszcze ją załapie w 2014 :D