bessylcy 0 Napisano Wrzesień 29, 2013 Moze zaczne od tego. Mam 18lat, wspolzyję. Z jednym, stalym partnerem. Nie byłam jeszcze u ginekloga stąd moje opry przed wizytą. Od kilku miesięcy dostaję nieregularne bóle brzucha, nie są niczym uwarunkowne, niezależne od dnia cyklu. Ojawiają sie cxasem dwa razy w tygodniu czasem raz w miesiacu. Na to nie ma reguly. Wiem ze takie bole są powszechne w tym wieku, dlatego jeszcze tak zwlekam. Jednak kiedy bol sie pojawi jest nie do zniesenia. Zblizony jest charkterem do bóli miesiaczkowych, ale moze pojawic sie kazdego dnia. Ból pojwia sie znikąd, a jest tak intensywny ze robi mi sie slabo, ciemno przed oczami. Ból po kilku mnutach puszcza, wiec zadne tabletki nie zaczelyby nawet dzialac. Trwa do 10minut i nagle spokoj, jak gdyby nigdy nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Skutki bzykania w młodym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 "Wiem ze takie bole są powszechne w tym wieku, dlatego jeszcze tak zwlekam." Bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Nie to nie jest normalne w żadnym wieku. Do ginekologa i to szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach