Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla instruktora za cierpliwość

Polecane posty

Gość gość

Robiłam prawo jazdy, zmieniłam instruktora po kilku godzinach na innego, bardziej cierpliwego. Miałam spore problemy z jazdą, z łukiem, z parkowaniem. Ogólnie ze wszystkim. Wyjeździłam dużo godzin dodatkowych z tym drugim instruktorem, był bardzo cierpliwy, pomagał mi jak mógł, mogłam się odwozić pod dom gdy wiedział, że musiałabym jechać z powrotem ponad godzinę autobusem. Egzamin praktyczny zdałam za 1 i jeżdżę dobrze. Przed egzaminem instruktor pokazał mi prawie każdą pułapkę w mieście, zawracał uwagę na każdy szczegół itp. Wypada kupić jakiś alkohol (np. whiskey i dwie szklaneczki w zestawie, albo coś w tym stylu - wiem, że z czegoś takiego by się ucieszył), zapakować, podziękować i mu dać? Czy po prostu podziękować i tyle? Wiem, że jakbym trafiła na innego instruktora to bym pewnie nigdy się nie nauczyła jeździć, z drugiej strony to jego praca...

Gość gość
jak cchesz ale i tak juz sporo kasy wydalas na prawko wiec po co jeszcze kupowac cos instruktorowi? za darmo tego nie robil.

Gość gość
wykupiłaś dużo dodatkowych godzin , to jest dla niego prezent

Gość gość
Daj spokoj z prezentami! Tak wlasnie cala Polska przyzwyczaila kazdego lekarza, prawnika, a i niektore sprzataczki! To jego praca, za ktora mu placa. Kup mu kartke i napisz ladny wierszyk, jesli faktycznie jest taka dobra osoba, to na pewno to doceni.

Gość Karrammba
Chyba zwariowalas??? Po pierwsze to jego praca, gdyby nie mial cierpliwosci to by nie mial klientow, po drugie to juz mu sowicie zaplacilas za wszystkie jazdy...

Gość gość
no i pewnie jak ktoś się będzie pytał o instruktora to polecisz jego nagonisz mu klientów, dodatkowa kasa= prezent

Gość gość
Macie rację, dam sobie spokój - ładnie mu podziękuję :) I tak już wydarłam się ze szczęścia do słuchawki jak dzwoniłam po egzaminie.