Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośću

Pocenie się stóp

Polecane posty

Gość gośću

Wiem że kilka razy się to przewijało ale wiele próbowałem mam buty skórzane, porządne halówki i buty robocze które kosztowały prawie 300 zł też skórzane. Każde z nich po godzinie czasu są mokre. jest to bardzo uciążliwe bo chodzę w butach często po 12 godzin dziennie. I najzwyczajniej w świecie jest mi zimno. tu nie ma jakiegoś problemu z zapachem nawet po całym dniu nie ma z tym problemu nikt do okola też się nie skarży, zmienianie butów i skarpetek nie wiele daje bo po chwili jest znowu to samo. a buty po takim dniu cały dzień muszą sie suszyć. Poradźcie mi coś z łaski swojej.

Gość psycholog Jan
w biedronce masz kremowy żel BeBeauty, zielona tubka, nie zawiódł mnie nigdy

Gość Gieniek w gomaczkach
Wlej do miski ciepłej wody do niej dolej trochę ACE ale tylko trochę tak około 50 ml. umyj nogi i będzie git wystarczy tak robić co drugi dzień.

Gość gość
Polecam specjalne wkladki do butow dla pocacych sie stop, wystarczy co jakis czas wymienic

Gość Donald Pochwa II
Ja proponuje trochę muchozolu dodać. Na pewno nie zaszkodzi.:)

Gość gośću
kremowy żel spróbuje jak wrócę do Polski, wkładki myślę że nie zaszkodzą ale wydaje mi się że mój problem jest zbyt intensywny jak na wkładki tak jak pisałem po godzinie czuje się jak bym w kałuży stał...;/. Ale jak by miało pomóc ACE a tym bardziej muchozol?? Na pewno będę musiał sprawdzić te informacje przed użyciem

Gość gość
z tym ace i muchozolem coś ci wkręcają, ale to z biedry jest dobre sam używałem. nie ma tam gdzie jesteś apteki lub marketu z takim towarem?

Gość gość
aktualnie jestem w norwgii tutaj są tak kosmiczne ceny że.... poki co mam jakąś maść przeciw grzybiczą ale nie bardzo pomaga.

Gość gość
jak ma ci pomóc jak to nie grzybica

Gość gość
no właśnie tego nie jestem pewny bo przypadłość tą mam od ja wiem połowy minionej zimy. Jakoś tak z tygodnia na tydzień zaczęło mi być bardzo zimno w stopy myślałem że po prostu buty mi przemakają ale zrobiło sucho na dworze a w butach dalej kałuże...