Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna175

Akcja Witaj Nasze Kochanie

Polecane posty

Witam forumowiczki na forum :) Znalazłam ostatnio w sieci akcję o nazwie Witaj Nasze Kochanie. Dzięki tej akcji każda z nas może wysłac zdjęcie USG naszego malucha i otrzymac je w formie Grawerowanego zdjęcia w tle za darmo. Akcja rozpoczyna się w drugim tygodniu października. Jako ,że znalazłam link i zapisałam się tam pragnę się z wami podzielić. witajnaszekochanie.crystalcity.pl I wogóle co sądzicie o takiej akcji?

Chciałam dodać że w poście nastąpił błąd :) Otrzymamy Wygrawerowane zdjęcie w szkle a nie "w tle" :)

Gość Anna jak wyżej
Witamy... Chcielibyśmy poinformować, iż akcja pt. "Witaj Nasze Kochanie" która była wcześniej opisywana doszła do skutku. Dzieki czemu odbędzie sie wystawa szklanych wygrawerowanych laserem zdjęć usg naszych pociech. Dalsze szczegóły akcji oraz termin wystawy na witajnaszekochanie.crystalcity.pl/ A tutaj zdjęcia pierwszych uczestników facebook.com/media/set/?set=a.625025984208355.1073741832.618995008144786&type=1&l=a4e486193f Zapraszamy do komentowania oraz odwiedzenia naszych stron.

Gość gość
P**********a akcja, zaiste. Ciekawe czy laska z watku "Muszę dokonać aborcji" tez zgłosi USG swojego kochania.