Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 w zeszłym roku dostał perkusje bo zawsze o niej marzył, w tym roku nie mam pomysłu żadnego może ktoś z Was ma jakiś ciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 złoty lancuszek lub jakis zegarek, może karafka lub drogi alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 A może kup mu jakiś prezent - przeżycie? Na pewno wyjdzie Ci to taniej niż perkusja. Jest kilka fajnych sklepów oferujących prezenty - przeżycia, ja najczęściej podarunki dla bliskich zamawiam ze strony superprezenty.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwiia82 Napisano Wrzesień 30, 2013 Hej, ja kupiłam narzeczonemu na dzień chłopaka ramkę cyfrową Sony DPP-F800 na stronie matrixmedia i w sumie jest on bardzo zadowolony z takiego prezentu, rano już chciał wgrywać zdjęcia ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysza_87 Napisano Październik 7, 2013 Skoro lubi dobrą muzykę, jak przypuszczam to może kup mu jakieś fajne słuchawki. Kruger&Matz ma kilka ciekawych modeli, które na pewno spodobają się mężowi. Bardzo fajne wyglądają, a do tego wysoka jakość dźwięku, bez zakłóceń - co jest bardzo ważne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia2333 Napisano Październik 9, 2013 A może dobre oryginalne słuchawki Ferrari? Z pewnością oszaleje na ich widok: http://www.sporti.pl/product-pol-36810-Sluchawki-douszne-Logic-3-Ferrari-S100-Scuderia-Collection-czerwone.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 a zegarek? na ewatch.com.pl mają fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akikaa 0 Napisano Sierpień 25, 2014 ja swojemu kupiłam koszule Tommy Hilfiger z tego sklepu: www.top-store.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 polecam coś z galanterii skórzanej wysokiej jakości produkty znajdziesz na www.alkapask.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alekrawaty Napisano Sierpień 26, 2014 Zapraszamy do naszego sklepu internetowego http://alekrawaty.pl/ . Znajdziesz tam najmodniejsze krawaty i nie tylko! W sprzedaży mamy również muszki, spinki do mankietów, paski , poszetki i wiele innych ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2015 Wiem, że mężowi, czy też chłopakowi ciężko jest znaleźć coś fajnego na prezent . W zależności czym się zajmuje, jaki są jego pasje, ważne jest by z tej strony dobrać mu prezent. Warto też zwrócić uwagę na to jaki zawód wykonuje, gdyż mogą to być w takim przypadku jakieś śmieszne gadżety. Ale zawsze dobrym, trafionym pomysłem jest zegarek, ja polecam Ci ze strony allinside. Jeżeli nie będziesz chciała zegarka to znajdziesz tam inne ciekawe pomysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnySopot 0 Napisano Styczeń 25, 2017 Jeżeli nie masz pomysłu na prezent dla męża ja osobiście polecam stronę http://www.cozacena.pl/ z której często korzystam ponieważ ma porównywarkę cenową a dzięki temu kupuję najtaniej i oszczędzam czas gdyż nie muszę chodzić po sklepach uśmiech. Masz szeroki wybór przeróżnych artykułów na pewno coś znajdziesz na prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 coś z roksa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mari785 Napisano Styczeń 25, 2017 może smartwatcha? w teletorium są całkiem fajne modele, sama w końcu zdecydowałam się na kupno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach