Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

luteina pod jezyk a dopochwowa

Polecane posty

Gość gość

jaka jest roznica, ta sama dawka 50mg ale czemu jedna taka a druga dopochwowa? lepsz jest ta dopochwowa? dzialanie chyba jest takie samo, a jednak lekarz przepisal mi od 13dc dopochwowo

Gość gość
a nie pomaga lepiej w ew zagniezdzaniu zarodka gdyby doszlo do zaplodnienia , moze lepiej tam od razu do pochwy????

Gość gość
no wlasnie ja tego nie rozumiem, chyba zapytam lekarza ale az sie boje ze mnie wysmieje, albo pomysli ze nie mam doniego zaufania ;)

Gość gość
Ja bralam w szpitalu dopochwowa i lekarz od razu zmienił mi na doustną. ( jestem w ciąży) powiedział ze dopochwowa aplikowana na noc szybciej działa i bezpośrednio tam gdzie powinna a doustną podraznia po drodze żołądek ichyba owatrabie mówił. Pozatym w ciąży zmienil mi na d*phaston bo nie chciał luteibaddoustną obciążać żołądka a dopochwowa niestety zwiększała ryzyko nawrotu zapalenia i grzybicy w pochwie. Wlasnie przez luteine dopochwowa nabawilam się bakterii.

Gość gość
kupie luteine dopochwowá kowalskaanna72@yahoo.pl

Gość gość
no ja tak raz mialam ze bralam dopochwowo i taki dyskomfort czulam a mam czasem infekcje musze bardzoi dbac o prawidlowo flore bakteryjna, bo nieraz mialam grzybice lub infekcje bakteryjna mimo ze o higienen osobista bardzo dbam, a czasem lekarz mowi ze przesadzam z higiena;)

Gość gość
a czemu Pani nie wezmie recepty od lekarza, nie wienm po co to pani ale branie na wlasna reke moze tylko zaszkodzic, bo poza ciaza to trzeba wiedziec w ktorym dc brac bo moze zburzyc cykl

Gość gość
luteina pod język jest OBRZYDLIWAAAAA!

Gość gość
Nie wiem czym się różnią ale mój ginekolog powiedział że lepsza jest dopochwowa (lepiej się wchłania) a doustna jest alternatywą dla kobiet które mają grzybice

Gość gość
a to rozumiem, to biore bez pytania dopochwowo, chyba ze znowu jalkas infekcja sie przyplata:)

Gość gość
kupie luteine dopochwowá kowalskaanna72@yahoo.pl