Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do schudniecia 30 kilo pytanie jak

Polecane posty

Gość gość

pytam poważnie probowalam już wszystkiego, 5 posilkow, 3 posiłki, zumba, nie mam już sily, jak mam to zrobić?

Gość gość
trzeba usunąc spację z linku

Gość gość
przyznam jeśli mam jesc znow 5 posilkow przepisanych przez dietytyka to ne chce isc,,,nie działa to na mnie, chodze ciagle glodna, wlasnie czytam o diecie 8 godzinnej

Gość gość
moze diet mZ????

Gość gość
jem mniej ale lubie trzymać się jakiegoś harmonogramu w diecie..

Gość gość
sorry ale już za późno w śpiączce byłaś, że nagle 30 kg się pojawiło?

Gość gość
nie będę się tu tlumaczyc bo to moja sprawa, ale pomysl ze czasem można na cos zachorować i przytyc

Gość gość
a po co ty sie kobieto komus tlumaczysz nie wdawj sie w zbedne dyskusje ja sie dzis rano udzilalam na jednym z topikow napisalam ze waze 61 kg przy 174 cm to jakas idiotka mi nawtykala,ze klamie i na pewno jestem tlusta swinia nie ma co sie wdawac w dyskusje z pustakami

Gość gość
dzięki:)

Gość gość
sluchaj a dieta mielaczenia tutaj gdzies bylo tez takie forum byla taka dziewczyna ktora bardzo mduzo schudla chyba ida miala nicka

Gość gość
no to skoro już nie chorujesz po prostu schudnij, nie ma ŻADNEJ filozofii w tym, tylko grubasy się tłumaczą oczywiście karnet na siłkę za drogi, lepiej za te pieniądze się nawpierdalać, prawda?

Gość taka jaaaa
Wydaję mi się, że 5 małych posiłków (duże śniadanie!) to opcja dobra dla każdego, staraj się jeść o regularnych porach i nie łącz węglowodanów i białka (poczytaj o diecie niełączenia), pij dużo wody i co istotne, ćwicz. Zacznij od niewielkiego wysiłku, żeby się nie zniechęcić. Zobaczysz, z czasem zyskasz dobrą kondycję, i schudniesz. Unikaj też przesalania potraw. W odchudzaniu jest tak, że czasem warto dłużej poczekać na efekty i też na dłużej je zachować. Wierzę, że uda Ci się schudnąć, bo przecież jeżeli człowiekowi zależy, to wszystkiego może dokonać. POWODZENIA!!!!

Gość gość
Witam ja miałam troszke więcej bo 38 i w tej chwili mam 12 na minusie zostało mi jeszcze 20 napewno a o reszcie pomysle potem ;) Jeśli pozwolisz udziele Ci kilku wskazówek; 1 ZERO biało pieczywa słodyczy napojów gazowych o fast foodach chyba nie musze wspominać. Chleb zastąp razowym albo wasą albo chlebem ryżowym takim okrągłym (ja sie nie mogłam długo do niego przekonać ale teraz jest ok i jem na zmiane wase i ten ryzowy) 2 Idealnie byłoby żebyś wycofałą wszystko co smażone ale myśle że wystarszy ja się ograniczysz (ja tak zrobiłam). 3 Kolacja najpóźniej o 18tej i nie szukaj usprawiedliwiania że np o 18 to ty z pracy dopiero wychodzisz są sklepy można kupić jakiegoś jogurta np. 4 Koniecznie postaraj się wygospodarować 30 minut dziennie na sport. Tutaj też nie szukaj wytłumaczenia że pracujesz to np masz wystarczająco dużo ruchu nic mylnego w odchudzaniu ważne jest uprawianie sportu. Ja mimo tego że pracuje od 7 do 17 czasami 18 znajduje 30 minut głównie po powrocie z pracy na bieganie albo jazde na roweże i gimnastyke a w weekend rano biegam wieczór rower i oczywiście gimnastyka. Te 30 minut o których wspomniałam jest przeznaczone na bieganie lub rower. W miare jak Ci będzie kilogramów ubywać a przybywać Ci kondycji możesz zwiększyć ten czas. Koniec kazania. :) Na koniec POWODZENIA uwież że warto ja mimo że jeszcze nie osiągnełam tej wagi jaką bym chciała czuje się rewelacyjnie mam energi jak za starych dobrych czasów. Dziś np zachciało mi się ubrać spodnie w które się nie mieściłam i jakie było moje zdziwienie że owszem ubrać je ubiore zapiąć zapne ale co z tego jak bez paska nie da rady bo leca ze mnie. ALe jaka to jest frajda jak ubierasz coś czego nie mogłaś wcześniej nawet założyć na siebie nie mówiąc już o zapięciu a tu nagle się okazuje że jest za duże. Byłam pare dni temu na zakupach i poczułam ogromną radość i satysfakcje oddająć Pani bluzke i pytając się jej czy nie ma w mniejszy rozmiarze. JESZCZE RAZ POWODZENIA jak byś chciała jakieś rady to pisz postaram Ci się pomóc

Gość gość
ciekawe wskazówki:) ze smażeniem nie wiem jak będzie bo nie ja jestem gospodynią w domu:) i nie ja zajmuje się gotowaniem, ale chleb to dobry pomysl, ciemny na pewno wprowadze czy sa jeszcze jakies istotne wskazówki?

Gość gość
owoce lepiej do poludnia nie slodzic kawy i herbaty

Gość Olcia Dubicka
Najważniejsze by znaleźć coś odpowiedniego dla siebie pod swój styl, organizm. Skoro próbowałaś już czegoś a nadal masz nadwagę to widocznie złe wybory podejmowałaś ;/ Mnie tego nauczyła pani dla której opiekuję się potomkami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo