Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilllaaaa

Ból brzucha po uciskaniu przy masturbacji

Polecane posty

Gość kamilllaaaa

Witam. Od jakiegoś czasu - nie wiem, rok, dwa - uciskam podbrzusze przy masturbacji - parę razy dziennie, sprawia mi to przyjemność. Wiem, że nie powinnam - już nie będę, nie warto. Jednak dzisiaj czuję dziwne uczucie, a właściwie jakiś lekki ból w jelicie po prawej stronie, na wysokości biodra. Czy mogło mi coś pęknąć, czy gdyby tak było to ten ból byłby o wiele silniejszy? A może to tylko ból mięśnia? (boli głównie przy poruszaniu się) Dodam, że jestem kobietą i mam 26 lat. Mam też zespół jelita drażliwego. Proszę o konkretne komentarze na temat zdrowia, nie komentarze na temat mojej seksualności

Gość kamilllaaaa
podbijam temat i proszę o odpowiedź

Gość gość
pewnie jajnik albo jelito wrażliwe skoro masz jelita wrażliwe to po co ta szopka z uciskaniem brzucha ?

Gość kamilllaaaa
To było tak jakby silniejsze ode mnie. Wiem, że to głupota. Z jajnikami nie mam problemów raczej.

Gość gość
nie masz przepukliny ? obejrzyj brzuch stojąc nago, sprawdź czy nie ma wybrzuszeń, guzków w pachwinach

Gość gość
przepuklina to uwypuklenie wnętrzności przez otwór w błonie otrzewnowej przepuklina uwypukla się przy wysiłku, kaszlu, podnoszeniu, może zanikać przy spoczynku np. podczas leżenia na plecach

Gość gość
jeśli ból nie minie lepiej idź do lekarza rodzinnego nie masz wzdęć albo zatwardzenia ?

Gość kamilllaaaa
Mam problem z jelitem - od jakiegoś czasu "wychodzi" mi w postaci takiej kulki na brzuchu - po prostu się wybrzusza. Byłam z tym u lekarza (internista i specjalista od chorób wewnętrznych). Pan doktor powiedział że to jelito i że mam się tym tak nie martwić. Ale jeszcze nie bolało. Nie mam zatwardzenia - byłam dzisiaj w toalecie 2 razy. Ogólnie mam bardzo dobrą przemianę materii, no i jem mało. Aaa, jeszcze jedno - ostatnio piję dużo czerwonej herbaty

Gość gość
czyli jednak przepuklina..... te twoje uciskanie to głupi pomysł skoro masz jelito wrażliwe i przepuklinę idź lepiej na kontrolę do lekarza może przepuklina Ci się powiększyła

Gość gość
czerwona herbata Puerh jest dość mocna, nie wiem czy jest wskazana przy twojej chorobie jelit, pita w zbyt dużych ilościach może wypłukiwać mikroelementy i podrażniać jelita

Gość kamilllaaaa
Przepuklina? Przecież byłam u lekarza i nic o żadnej przepuklinie nie mówił.... To jelito "wychodzi" tylko jak leżę - zresztą lekarz powiedział, że jakbym miała trochę tłuszczu na brzuchu to nie byłoby tego wcale czuć. Przy wysiłku nic nie boli, nic sie nie wybrzusza... Tylko dzisiaj, kurcze. Wiem, że to zły pomysł, sama na siebie jestem wściekła

Gość kamilllaaaa
Uwielbiam czerwoną herbatę - bo nie jest gorzka jak czarna. Ale jak podrażnia jelita, to przestanę pić

Gość gość
Owszem, przepuklina: tak jak sugerowałam masz małą dziurę w otrzewnej i jelito wychodzi na zewnątrz

Gość gość
A jak wychodzi to może się zagiąć, wystąpić niedokrwienie jelita i jelito obumiera. Co to za lekarz...

Gość gość
Ja też tak uciskam, bo jest to bardzo przyjemne, myślę, że tam jest mój punkt G i również przez brzuch go mogę wymacać, ale nic mnie później nie boli. Co najwyżej mam siniak jak palce za mocno wbiję.